28 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık!

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor.



Bahçeşehir Vadişehir Evleri projesinde Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası,hobi odası, fitness salonu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Bahçeşehir Vadişehir Evleri projesi ulaşıma göre Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.


Bahçeşehir Vadişehir Evleri projesi Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. 


Bahçeşehir Vadişehir Evleri projesinde dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.


Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık dairelerin metrekare birim bazında fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alan projede daireler 2017 yılında teslim edilecek.


Bahçeşehir Vadişehir Evleri iletişim

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön