13 / 05 / 2024

Batışehir mağzaları

Batışehir mağzaları

Batışehir projesi 167 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki cadde dükkanlarının fiyatları 166 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir ihalesinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 Saatte 150 Milyon TL’lik satış gerçekleşti!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının açık arttırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir projesinde 5 saatte 150 milyon lira satış yapıldı!

Ege Yapı Group ve EPP tarafından Bağcılarda yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon liralık satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 saatte 150 milyon TL’lik satış!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı!

Batışehir projesi Ege Yapı Group imzası ile yükseliyor. Projede dükkanlar Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle satışa sunuluyor. İşte Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı...

Batışehir mağzaları Haberi

Batışehir mağzaları

Batışehir projesi, Ege Yapı tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Projede 3 bin 226 tane daire ve 121 tane ticari birim bulunuyor. 


Batışehir ihalesi ne zaman?

Batışehir projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. Projede ihale 13 Aralık 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.


Batışehir projesi Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında konumlandırılıyor. 


167 bin metrekare alan üzerinde yükselen Batışehir projesi içerisinde  sauna, yüzme havuzu, mağazalar, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanlar ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur...