05 / 05 / 2024

batışehir premium bağcılarda

batışehir premium bağcılarda

Bağcılarda inşa edilen Batışehir Premium Residences'ta fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar İlçesi, Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği askıya çıktı..

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Batışehir'de ramazana özel kampanya başladı!

Hemen teslim evde peşinat iki yıl sonra Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir'de Ramazan'a özel kampanya başladı.

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

batışehir premium bağcılarda Haberi

batışehir premium bağcılarda

Ege yapı, TOKİ, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir Premium Residences, 165 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor.


27 katlı kule şeklinde yükselen projede alanları 35 metrekare ile 112 metrekare arasında farklılık gösteren 407 adet rerezidans konut bulunuyor.


Projede konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve dubleks şeklinde konumlandı.


Projede konut fiyatalrı 147 bin TL'den başlıyor.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler; 50 peşinat sonrası 24 ay sıfır faiz şeklinde ya da yüzde 5 peşinat sonrası yüzde 15'i Haziran 2013 ara ödeme,Aralık 2013 ara ödeme ve Haziran 2014'te ara ödeme yaptıktan sonra geri kalan tutarı banka kredisiyle ödeyebiliyor.


444 53 43 


www.batisehir.com



Melek...