28 / 04 / 2024

Batışehir Residence ödemeleri

Batışehir Residence ödemeleri

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Batışehir Residence ödeme şartları kapsamında Emlak Konut güvencesiyle yüzde 15 peşinatla yüzde 0,59 faiz oranıyla firma bünyesinde 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri!

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri 60 ay 0 faiz şeklinde yapılabiliyor. 3 etaptan meydana gelen projede toplam 3 bin 226 adet daire ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Batışehir Residence ödeme şartları

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Batışehir Residence ödeme şartları kapsamında Emlak Konut güvencesiyle yüzde 15 peşinatla yüzde 0,59 faiz oranıyla firma bünyesinde 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Batışehir ödemeleri!

Konut fiyatlarının 229 bin TL'den başladığı Batışehir ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. İsteyenler ise firma bünyesinde yer alan ödeme planından yararlanıp taksitlerin ödemesine 1 yıl sonra başlıyor...

Bağcılar Batışehir Loca ödemeleri!

İçerisinde 249 daire yer alan Bağcılar Batışehir Loca ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunurken, 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Proje, İstanbul Bağcılar'da konumlanıyor...

Batışehir ödemeleri!

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir ödemeleri kapsamında 30 bin TL indirimli lansman fiyatları ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama imzasıyla yükseliyor...

Batışehir İstanbul ödemeleri!

Batışehir İstanbul ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 1,5+1 ve 2,5+1 konutların satıldığı proje kapsamında dairelerin fiyatları ise 229 bin TL'den başlıyor.

Batışehir Residence ödemeleri Haberi

Batışehir Residence ödemeleri

Ege Yapı Group ve Emlak Konut GYO ortaklığyla hayata geçirilen Batışehir Residence ödeme şartları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Proje,  "Avrupa'nın En iyi Karma Kullanım Projesi" ödülüne sahip.  


İçerisinde; 3 bin 226 adet daire bulunan Bağcılar Batışehir Rezidans'ın ilk etabında yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Batışehir Residence ödeme şartları dahilinde banka kredisi ile sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor. Proje, 818 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Konutların başlangıç fiyatının 225 bin TL olarak belirlendiği Bağcılar Batı Şehir projesinde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daireler mevcut. 


Batışehir Residence...