18 / 05 / 2024

batısöke çimento genel kurul kararları

batısöke çimento genel kurul kararları

Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş, 2013 yılı olağan genel kurul toplantısını yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ile genel kurulda alınan kararlar aşağıdaki gibidir...

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Söke'deki imar sorunu meclise taşındı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, imar düzenlemesi için mecliste birbirine girdi.

Söke'de Şehircilik Şurası gerçekleştirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Söke Belediyesi’nin ödüllü kentsel tasarım projesiyle İstanbul, Eskişehir, Bursa Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte aynı komisyonda görev verdi.

Aydın Söke'de modern kent çalışmaları yapılıyor!

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince Yenicami Mahallesi'nde başlatılan modern kentin yaratılması çalışmaları devam ediyor.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

batısöke çimento genel kurul kararları Haberi

batısöke çimento genel kurul kararları


Batısöke Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


1- Başkanlık Divanı teşkili ve Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın Başkanlık Divanı'nca imza edilmesine yetki verildi.

2-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu'nun raporlarıyla şirketin 2013 yılı bilanço ve kar-zarar hesapları okundu, görüşüldü ve onaylandı.

3-İlişkili taraf işlemleri hakkında bilgi sunuldu.

4-2013 yılında yapılan bağış ve yardımlarla ilgili bilgi sunuldu.

5- Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotekler ve elde etmiş olduğu gelir veya menfaatler hususunda bilgilendirilme yapıldı.

6-Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 2013 yılı faaliyetleri, hesapları ve sair ve başkaca her türlü tasarruflarından dolayı ayrı ayrı ibra edildiler.

7-Yönetim Kurulu üyeleri ve görev süreleri belirlendi.

8-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ödenecek ücret karara bağlandı.

9-2014 yılında yapılacak bağışların üst sınırı hakkında karar alındı.

10-Kar dağıtım politikası hakkında bilgi sunuldu.

11-Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı...