28 / 04 / 2024

batıyakası satış fiyatları 2022

batıyakası satış fiyatları 2022

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Batıyakası'nda 12 ay 0 faiz ve 24 aya varan vade seçeneğiyle ödeme imkanı! 

Batıyakası projesinde 12 ay 0 faiz ve 24 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı başladı. Peki Batıyakası'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir Harley Davidson sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Low Rider ST 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Ümraniye Gökorman Projesi 2017 satış fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Gökorman projesinde dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Gökorman satış fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Esentepe AND Pastel satış fiyatları 2017!

1.200 konut, ofis ve dükkanlardan meydana elen AND Pastel Kartal projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. İşte Esentepe AND Pastel satış fiyatları 2017...

Tual Adalar Kartal satış fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde yer alan Tual Adalar projesi altı blokta 470 konuttan meydana geliyor. İşte Tual Adalar Kartal satış fiyatları 2017...

Nidapark Küçükyalı liste satış fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Konutları Emlak Konut güvencesi ile yükseliyor. Projede satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor...

2017 Sur Yapı Excellence satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Koşuyolu'nda bulunan Sur Yapı Excellence projesi 184 konut ve 27 dükkandan meydana geliyor. 2017 Sur Yapı Excellence satış fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

batıyakası satış fiyatları 2022 Haberi

batıyakası satış fiyatları 2022

Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 konutluk yeni proje inşa edecek.

Batıyakası adını taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle yükselecek. Yatırımcıların merakla beklediği proje 402 milyon 406 bin 19 TL'ye mal olacak.

Az katlı yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek olan Emlak Konut GYO Batıyakası projesinde 656 adet bağımsız birim yer alacak. Proje İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi 12710, 12713, 12714 Ada, 1 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Peki 611 adet konut ve 45 adet ticari ünitenin yer aldığı Batıyakası projesi ile ilgili detaylar neler? Projede hangi konut tipleri yer alıyor? Projede yer alan konutların fiyatları ne kadardan başlıyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
 

Yatırımcıların merakla beklediği Batıyakası projesinin arsa alanı...