03 / 05 / 2024

batman da tepe home var mı

batman da tepe home var mı

Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağaza açılışlarını devam ettiren Tepe Home, 28 Eylül Cumartesi günü Batman’da 1200 metrekarelik yeni mağazasını 800 bin liralık yatırımla Batmanlıların hizmetine açtı...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da ev kiraları cep yakıyor!

Batman'da konuta talep artınca kiralar ücretleri de hızla artıyor.  Esnaf Odalar Birliği yönetimi, mülk sahiplerine kira için çağrı yaptı. 

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Batman'da arazi tartışması: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Batman'da arazi kavgası:2 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup silahlı kavgaya tutuştu. Çıkan kavga sonucunda iki kişi yaralandı. 

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman'da 17.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Batman İcra Dairesi, Batman'da yer alan 150 bin 190 metrekare tarım arazisini satışa çıkardı. Arazinin satış bedeli 17 milyon 866 TL olarak belirlendi.

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

batman da tepe home var mı Haberi

batman da tepe home var mı


Tepe Home, Batman’a açtığı yepyeni mağazasıyla dekorasyon sevenlerin beğenisini topladı. Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağaza açılışlarını devam ettiren Tepe Home, 28 Eylül Cumartesi günü Batman’da 1200 metrekarelik yeni mağazasını 800 bin liralık yatırımla Batmanlıların hizmetine açtı. Mobilyalarının yüzde 80’i kendi üretimi olan Tepe Home mağazasında, ithal mobilyaların da yanı sıra binlerce aksesuar ürünü dekorasyon severlerle buluştu. Bu yıl içerisinde İstanbul Ataşehir, İstanbul Beylikdüzü, İzmit ve Nevşehir’deki mağaza açılışlarını gerçekleştiren marka, sözleşmesi imzalanan diğer mağazalarını ise İstanbul Masko, Uşak, Van, Mersin, Çanakkale ve Erzurum’da gerçekleştirecek. Tepe Home, böylece yıl sonuna kadar 11 yeni mağaza açarak, toplam mağaza sayısını 37’ye...