16 / 05 / 2024

Batman Diyarbakır Caddesi

Batman Diyarbakır Caddesi

Diyarbakır Caddesi yoğunlaşan trafikte karşıdan karşıya geçmede sorun çıktığını belirten vatandaşlar Yürüyen merdivenli üst geçit istediler. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar "buraya kesinlikle üst geçit yapılmalıdır. dedi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bismil Otogarı 2018'de açılacak!

Diyarbakır-Batman çevreyolunda toplam 32 bin 750 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Bismil Otogarı’nın çalışmaları sürüyor.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır Sur'daki Hanlar Bölgesi yenileniyor!

Diyarbakır Sur İlçesi Gazi Caddesi Hanlar Bölgesi yenileme projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulanacak.

Diyarbakır Ferit Köşk Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını Ferit Köşk Mahallesi’nde tamamlayarak Ahmet Arif Caddesi’ne geçti. Belediyenin okul bahçelerini asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da asfalt çalışması başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışması Sur ilçesi Turistik Caddesi’nde başladı. Ekiplerin, Turistik Caddesi’ndeki çalışmasını dört gün içinde tamamlaması bekleniyor.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Batman Diyarbakır Caddesi'ne yürüyen merdivenli üst geçit yapılacak!

Diyarbakır Caddesi yoğunlaşan trafikte karşıdan karşıya geçmede sorun çıktığını belirten vatandaşlar Yürüyen merdivenli üst geçit istediler. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar "buraya kesinlikle üst geçit yapılmalıdır. dedi.

Diyarbakır Bağlar'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent ve Yılmaz Güney Caddesi'nin bir bölümü dışında Kayapınar'da ana arterlerde asfaltlamayı tamamlayarak, çalışmalarını Bağlar ilçesine kaydırdı.

Diyarbakır Şeytan Köprüsü misafirlerini bekliyor!

Batman’ın Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçeleri arasında bulunan ve uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sağlayan ’Şeytan Köprüsü’, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler, köprünün, turizme açılmasını istiyor.

Diyarbakır Elazığ Caddesi genişletme çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ Caddesi Yol Genişletme çalışmaları kapsamında, 7. Kolordu Komutanlığı’na ait duvarın 10 metre geriye çekilmesini tamamlamak üzere...

Batman Diyarbakır Caddesi Haberi

Batman Diyarbakır Caddesi

Kent trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerinden olan Batman park/üniversite ve soraçan arasındaki karşılıklı geçişlerde sorun yaşandığını ve bu sorununu çözmek için vatandaşların isteği olan diğer üst geçitlere benzemeyen bir üst geçit yapılmasını, hatta yapılacak olan üst geçidinde insanların geçmesini teşvik edecek türden olan yürüyen merpenli, elektrikli ve engelliler için asansörlü olmasını istediler.


Hem yoğun bir araç trafiği bulunmakta hem de insan trafiğinin en yoğun olduğu bir bölge konumunda olması sebebiyle kazalara meydan vermeden bir an önce üst geçit yapılmalıdır. Yapılacak olan üst geçidin ise şehrin ilk giriş mevkiinde olması sebebiyle güzel bir görüntü ve estetik sağlamalıdır."



Batman...