13 / 05 / 2024

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Karayolu Deplase Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Diyarbakır İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de şöyle yer aldı.

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

Brent petrolün varil fiyatı 85,47 dolardan işlem görmeye başladı!

Dünya petrol piyasasına yön veren petrollerden biri olan Brent petrolün varili 85,47 dolardan işlem görmeye başladı. 

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Bankacılık devi Goldman Sachs'tan yeni petrol tahmini geldi. Banka, petrol fiyatının gelecek 12 ay içinde 100 dolar olacağını söylerken beklentisinden vazgeçti. Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Petrol piyasasında ‘şok’ gelişmeler! Benzinde yeni zamlara hazırlıklı olun! Deposunu bugünden dolduran kazanır!

AB’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımları bugün devreye girerken, bunun özellikle gelecek dönemde petrol fiyatları üzerinde sarsıcı etkileri olacağı belirtiliyor. Uygulanacak yaptırımlar kapsamında en çok dizelin etkilenmesi bekleniyor.

Brent petrol bugün ne kadar? Bugün brent petrolün varili kaç dolar? 28 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Piyasalardaki sıkılaşmanın etkisi ile, güçlü güçlü dolar kuru ve  güçlü ABD ihracatı ile birlikte dün petrol yükselişe geçti.  Peki brent petrol bugün ne kadar? Bugün brent petrolün varili kaç dolar? 28 Ekim 2022 brent petrol fiyatı...

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Brent petrol fiyatları düşüyor! Petrol fiyatları kaç dolar oldu? 25 Temmuz 2022 Brent petrol fiyatı...

Küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmeleri Brent petrol fiyatlarını da etkiliyor. Peki petrolün fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatında son durum ne? İşte ayrıntılar ve brent petrol varil fiyatı 25 Temmuz 2022...

Brent petrol düşüş seyri devam ediyor! İşte nedeni

Brent petrolün varil fiyatı nisan ayından bu yana ilk defa 100 doların altına düştü. Petrol fiyatlarındaki düşüşte, başta ABD olmak üzere dünya genelinde güçlenmeye devam eden resesyon endişeleri ve enflasyona ilişkin belirsizlikler etkili oldu.

Dolar düşerken petrolü de beraberinde götürdü! Brent petrol bugün ne kadar? İşte brent petrol fiyatı 27 Haziran 2022

Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarını da etkiledi. Petrol fiyatları yüzde 9'un üzerinde düşüş kaydetti. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 27 Haziran 2022 petrol varil fiyatı...

Petrol fiyatlarında sert hareketler dikkat çekiyor! Gözler akaryakıt fiyatına çevrildi!

ABD ham petrolü 107 dolardan, brent petrol ise 112 dolardan işlem görüyor. 120 dolar seviyelerinden düşen petrol fiyatları sonrası gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi.

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Haberi

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı

 Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Karayolu Deplase Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Diyarbakır İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de şöyle yer aldı.


Karar için