04 / 05 / 2024

batman emekliler konutları ne zaman bitecek

batman emekliler konutları ne zaman bitecek

Ankara ve İstanbul'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden TOKİ Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme!

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL'den başlıyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesi için kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Batman Ciğerlo kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak. Projede toplam 600 adet konut bulunuyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri!

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Tokat'ta emekliler konutlarına Nisan ayında kavuşacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOKİ tarafından emeklilere yönelik yapılan konutların 2019 yılı Nisan ayında hak sahiplerine teslim edilmesinin planladığını belirtti. 

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

batman emekliler konutları ne zaman bitecek Haberi

batman emekliler konutları ne zaman bitecek


Ankara ve İstanbul'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden TOKİ Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.


Dernek yönetimi ile beraber il bazında ve Ankara'da sürekli ilgili kurum ve yetkili kişilerle devamlı suretle istişare ve görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Ekmen, "Emeklilerimize hayallerinden öte bir site teslim edeceğiz" dedi.


"TOKİ'YE YENİ İMKANLAR SUNULDU"


Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptıkları görüşmeler akabinde TOKİ Emekliler Konutlarına doğalgaz sisteminin erkenden döşenmesi, gerekli tüm alt yapı çalışmalarının yapılması ve tüm iç-dış dizaynlarının bitirilmesi yönünde mutabakat sağlandığını ifade etti.


Ekmen, Türkiye genelinde yapılan TOKİ'lerde mutfak tezgahının sunta standartlarında olmasına rağmen ilk kez Emekliler Konutlarına mermer tezgahın yapılması kararının alındığı ayrıca TOKİ'ye görüntülü kamera sistemi ile...