25 / 07 / 2024

Batman Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi

Batman Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

Batman Gap Mahallesi'nde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Batman Style Life projesi tanıtıldı!

Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

İncek Life Ankara projesi!

İncek Life Ankara projesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, wellness alanları, hamam, güvenlik, bakım ve onarım, sauna ve buhar odaları, çocuk kulübü, alışveriş alanları, kapalı SPA ve fitness alanı bulunuyor...

Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları!

İçinde cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunan Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları.

Nurol Life ne zaman teslim?

İçinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi bir çok sosyal alanın bulunduğu Nurol Gayrimenkul Nurol Life ne zaman teslim?

Nurol Life Seyrantepe iletişim!

Spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi sosyal imkanların bulunduğu Nurol Life Seyrantepe iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 444 64 96.

Hobi Life adres!

Hobi Life adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; spor alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini futbol sahası bulunuyor.

Seyrantepe Nurol Life görselleri!

Seyrantepe Nurol Life görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Nurol Life projesinde çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, sauna, buhar odası, 874 araçlık otopark ve dinlenme alanları bulunuyor...

Bordo Life Park Projesi!

Bordo Life Park Projesi kapsamında 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu mevcut...

Panorama Koç Life Evleri!

Panorama Koç Life Evleri 304 adet konuttan meydana geliyor. Panorama Koç Life kapsamında oyun alanları spor alanları, sauna, yürüyüş yolları ve fitness center yer alıyor...

Life Fitness Icıova dekoratif çözümler sunuyor!

Evinizin mevcut dekorasyonu içinde fitness cihazının duruşunu görmek, kendi zevkinize göre yerleştirmek isterseniz bir tasarım programı geliştirildi.

Ağaoğlu My Club Fitness&Life Centers Bahçelievler'de şube açtı!

My Club Fitness&Life Centers 1 Ekim'de Bahçelievler Şubesi'ni açtı...

Batman Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi Haberi

Batman Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi

TAM DONANIMLI MERKEZ

Gap Mahallesi eski Çiçek Market’in yerine açılan bin metrekarelik spor merkezinde zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, sauna, hamam, buhar odası, masaj odası, şok duş bulunuyor. İki katlı spor merkezinde sağlıklı yaşam için tüm koşulların tesislerinde sağladıklarını söyleyen Atılgan: “Batman’a yeni bir yaşam merkezi kazandırdık. Spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmazlardan. Bin metrekarelik spor merkezinde Batmanlı sporseverler için tüm imkanları sunuyoruz. Her üyemize ayrı çalışma programları hazırlıyoruz. Kilo almak, zayıflamak, vücut geliştirmek isteyen üyelerimiz antrenör eşliğinde programlarını hazırlıyoruz” dedi.


Batman...