18 / 05 / 2024

Batman Gap Mahallesinde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi

Batman Gap Mahallesinde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Batman'daki metruk bina yıkıldı!

Batman Belediyesi'ne yapılan müracaatları değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde yer alan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Batman Seyitler’deki metruk yapı yıkıldı!

Seyitler Mahallesinde metruk halde bulunan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan yapı, mal sahibinin talebi üzerine Batman Belediyesi’ne bağlı ekiplerce yıkıldı.

Batman'daki 6 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman'ın eski mahalleleri olarak bilinen Şirinevler, Cumhuriyet, Meydan, Yeni Mahalle, Aydınlıkevler ve Kısmet mahallesinde oturanların gözü kentsel dönüşümde.

Batman GAP ve Belde Mahalleleri dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında GAP ve Belde Mahallelerinin çehresi değişti. Eski yapıların yerini modern yapılar aldı.

Batman'daki taziye evinin inşaatında sona gelindi!

Batman’ın büyük mahallesi konumundaki Kültür mahallesinde BATSO’nun da aralarında bulunduğu hayırseverlerin bir süre önce yapımına başladıkları iki katlı taziye evinde sona doğru gelindi.

Batman Akyürek Mahallesi'ndeki evlerden sadece biri ayakta!

1955 Yılında TP ve Rafinerinin ilk personel müdürlerinden olan Mithat Akyürek’in soyadını alan Batman’ın Akyürek mahallesinde çatılı evlerden sadece biri kaldı.

Batman'da inşaat sektörü besicilerin arsalarına ilgi gösteriyor!

Son olaylar ve hava mania nedeniyle inşaat sektörünün hız kestiği Batman’da en gözde arsalar arasında Gap mahallesindeki besicilerin arsaları yer alıyor. Mahallede eski ve yeni yapılar dikkat çekiyor...

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.

Batman Şafak Mahallesi'nde iki katlı taziye evi tamamlandı!

Batman kent merkezindeki semtlerin taziye evine kavuşması yurttaşları sevindirdi. Taziye evinin olmadığı en büyük semt Kültür’de taziye evinin temeli atılırken, Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evinin inşaatı tamamlandı.

Batman Gap Mahallesi'nde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

Batman'ın çehresi değişiyor!

İnşaat sektörünün her mevsim canlı olduğu Batman'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen binalar, bir dönemler besicilerin merkezi olan GAP ve Belde semtlerine hayat verdi.

Batman Gap Mahallesinde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi Haberi

Batman Gap Mahallesinde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi

TAM DONANIMLI MERKEZ

Gap Mahallesi eski Çiçek Market’in yerine açılan bin metrekarelik spor merkezinde zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, sauna, hamam, buhar odası, masaj odası, şok duş bulunuyor. İki katlı spor merkezinde sağlıklı yaşam için tüm koşulların tesislerinde sağladıklarını söyleyen Atılgan: “Batman’a yeni bir yaşam merkezi kazandırdık. Spor sağlıklı yaşam için olmazsa olmazlardan. Bin metrekarelik spor merkezinde Batmanlı sporseverler için tüm imkanları sunuyoruz. Her üyemize ayrı çalışma programları hazırlıyoruz. Kilo almak, zayıflamak, vücut geliştirmek isteyen üyelerimiz antrenör eşliğinde programlarını hazırlıyoruz” dedi.


Batman...