11 / 05 / 2024

Batman Karayolu yapımı projesi

Batman Karayolu yapımı projesi

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı mecliste!

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, karayolu hakkında soru önergesi hazırladı..

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Batman Ilısu Barajı'nın yapımı iptal mi edilecek?

Batman Ekoloji Meclisi Ilısu Komisyonu Üyesi Öner Öztürk, ''Ilısu Barajı’nın inşaatı iki aşamalıdır. Asıl elektrik üretecek olan HES inşaatı yapım maliyetinin fazla olmasından dolayı henüz başlamamış. Devlet baraj yapımının iptal edilme ihtimaline karşı bu inşaatı ağırdan alıyor” dedi.

Karayolu Boğaz Geçişi ve tünel yapım projelerine itiraz!

Mart 2015’te planlara işlenen Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı yolları ile entegrasyonu sağlayacak Karayolu Boğaz Geçişi’nin ve tünellerinin yapımını projesine, Kağıthane’deki bir bina sahiplerinden itiraz geldi.

Batman'da inşaat yapımı yavaşlama dönemine girmedi!

İnşaat sektörünün canlı tuttuğu Batman’da, bahar mevsimiyle birlikte yeni siteler yükseliyor. Sektör liderleri konut yapım sürecinin yavaşlamadığını vurguladı.

Karayolu yapımı amaçlı kamulaştırmalarda hazine taşınmazlarının trampası yönetmeliği!

Karayolu yapımı amaçlı kamulaştırmalarda hazine taşınmazlarının trampası hakkında yönetmelik 30 Ocak 2016 tarihinde 29609 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yer alan esaslar..

Kocaeli D-100 Karayolu yapım işi ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

Batman Karayolu yapımı projesi Haberi

Batman Karayolu yapımı projesi

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman-Mardin İlleri, Hasankeyf-Gercüş-Midyat İlçeleri, Batman-Midyat Yolu, Üçyol, Akyar, Gürbüz, Karaköy, Kesiksu, Başarköy, Gercüş, Yolağzı ve Midyat Mevkileri'nde Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu km:38+903,47- 70+940,64 arası Karayolu yapımı projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Gercüş İlçe Halk Kütüphanesi, Toplantı salonu

Toplantı Saati: 10:00

Toplantı Tarihi: 27/01/2015

Proje Sahibi: T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel...