02 / 05 / 2024

Batman Petrolkent taziye evi

Batman Petrolkent taziye evi

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Çamlıtepe'ye taziye evi inşa edilecek!

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

Batman'daki taziye evinin inşaatında sona gelindi!

Batman’ın büyük mahallesi konumundaki Kültür mahallesinde BATSO’nun da aralarında bulunduğu hayırseverlerin bir süre önce yapımına başladıkları iki katlı taziye evinde sona doğru gelindi.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

Batman Yeni Mahalle'de taziye evi yapılacak mı?

Yeni Mahalle’de sakinler, arsası bile hazır olan taziye evi yapımı için hayırsever arıyor. Muhtar Ali Fırat: “Bir sakinimiz taziye evi yapımı için arsasını bağışladı. Şimdi ise taziye evinin yapımı için bir hayırseverden destek bekliyoruz” dedi.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde taziye evi ve park yapılacak!

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Batman'ın Soson Caddesi'ndeki Akkent Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Batman'nın Yeni Mahallesi'ne taziye evi yapılacak!

Taziye evinin olmadığı Batman'ın Yeni Mahalle bölgesinde bir hayırsever yurttaş, arsa bağışında bulundu. Arsa bağışıyla taziye evi bulunmayan mahalleye yeni taziye evi yapılması kararlaştırıldı.

Batman Petrolkent taziye evi Haberi

Batman Petrolkent taziye evi

Batman’ın Petrolkent Mahallesi'nde inşaatına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre; mahallenin ihtiyacı için yeni bir taziye evi projesini hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını belirten Petrolkent Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın ve semt sakinlerinden olan Baki Akdemir, şu ifadeleri kullandı: “Hayırseverlerinin desteğiyle taziye evinin binasını kısa bir sürede tamamlamak istiyoruz. Birinci katının yapımı sürüyor. İnşaat malzemelerine ihtiyacımız var. Mahallemize modern ve yakışır bir taziye evini kazandırmanın çabası içindeyiz. Kış gelmeden binanın kaba inşaatını tamamlamayı planlıyoruz.”