07 / 05 / 2024

Batman Q Otel nerede

Batman Q Otel nerede

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Batman Hasankeyf'teki mağara otel açılıyor!

Batman Hasankeyf'teki 'mağara otel' yazın açılacak. 'Üçyol Ekolojik Köy Projesi'nde yer alan 9 mağara turizme kazandırılacak.

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı!

İki yılda yapımı tamamlanan 150 yatak kapasiteli Atlıhan Otel yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal oldu. 5 Yıldızlı otel ayarındaki Atlıhan Otel, Batmanlılara ‘merhaba’ dedi.

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

QI Group Türkiye'de 4 otel yapacak!

QI Group'un patronu Dato Vijay Eswaran Türkiye'de 4 yeni otel yapacaklarını açıkladı...

Crystal, bu yıl 2 bin 100 odalı iki otel satın aldı

Crystal Otelleri Üst Düzey Yetkilisi Umman Çetinbaş, krize rağmen otel zincirinin büyümeye devam ettiğini,
yeni oteller yaparak turizm hizmetine sunduklarını söyledi

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, "Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız." dedi

Eskişehir İl Özel İdaresi arsa ve otel satacak!

Eskişehir İl Özel İdaresi İl Encümeni arsa ve termal otel satacak

Batman'da okul ve lojman yaptırılacak

Batman Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Gercüş İlçesi Nurlu Köyüne ek 2 derslikli okul ve 1 daireli lojman inşaatı için ihale açtı

Batman Q Otel nerede Haberi

Batman Q Otel nerede

130 yatak kapasiteli Q Otel Eski Dedeman Oteli yakınında Kavaklıdere mevkisinde inşa ediliyor. Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 10 milyon dolara mal olan modern otelin yapımına 2016 yılında başlandı. 

Otelin bu ay içinde hizmete açılacağını söyleyen Necat Aydiş: “2016 Yılında yapımına başladığımız otelin inşaatı tamamlandı. Profesyonel personel ve temiz odalarımıza sahip otelimizde Batmanlı hemşerilerimiz de gönül rahatlığıyla konaklayabilecek” diye konuştu. 

İnşa edilen otelin açılış hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen işadamı Aydiş, şu açıklamalarda bulundu: “Turizm yatırımımızın devamını memleketimize de kazandırmanın çabası içindeyiz. Bu otelimizin bir benzerini de Batman’a kazandırmak istiyoruz. Başkentin kalbine modern bir oteli kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Ankara’ya gelecek hemşerilerimiz burada ağırlamaya...