06 / 05 / 2024

Batman Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evi tamamlandı

Batman Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evi tamamlandı

Batman kent merkezindeki semtlerin taziye evine kavuşması yurttaşları sevindirdi. Taziye evinin olmadığı en büyük semt Kültür’de taziye evinin temeli atılırken, Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evinin inşaatı tamamlandı.

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Batman'daki metruk bina yıkıldı!

Batman Belediyesi'ne yapılan müracaatları değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde yer alan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Batman Şafak'taki stat alanına park talebi!

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Batman Seyitler’deki metruk yapı yıkıldı!

Seyitler Mahallesinde metruk halde bulunan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan yapı, mal sahibinin talebi üzerine Batman Belediyesi’ne bağlı ekiplerce yıkıldı.

Batman'daki 6 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman'ın eski mahalleleri olarak bilinen Şirinevler, Cumhuriyet, Meydan, Yeni Mahalle, Aydınlıkevler ve Kısmet mahallesinde oturanların gözü kentsel dönüşümde.

Batman'daki taziye evinin inşaatında sona gelindi!

Batman’ın büyük mahallesi konumundaki Kültür mahallesinde BATSO’nun da aralarında bulunduğu hayırseverlerin bir süre önce yapımına başladıkları iki katlı taziye evinde sona doğru gelindi.

Batman Akyürek Mahallesi'ndeki evlerden sadece biri ayakta!

1955 Yılında TP ve Rafinerinin ilk personel müdürlerinden olan Mithat Akyürek’in soyadını alan Batman’ın Akyürek mahallesinde çatılı evlerden sadece biri kaldı.

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.

Batman Şafak Mahallesi'nde iki katlı taziye evi tamamlandı!

Batman kent merkezindeki semtlerin taziye evine kavuşması yurttaşları sevindirdi. Taziye evinin olmadığı en büyük semt Kültür’de taziye evinin temeli atılırken, Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evinin inşaatı tamamlandı.

Batman Kültür Mahallesi'nde eski konutlar yenileniyor!

Kültür Mahallesinde eski konutların bir bölümü kentsel dönüşüm programı kapsamında yenileniyor. Kentsel dönüşüm programı kapsamında Batman'da, eski apartmanların çoğu yenileniyor.

Batman Kültür Mahallesi'ndeki 100 Evler dönüşümle yıkıldı!

Batman'ın büyük semti Kültür mahallesinde 100 Evler'in bir bölümü 'Kentsel dönüşüm' projesi kapsamında yıktırıldı. Geride kalan manzara ise semt sakinlerinin tepkisine yol açtı.

Batman Style Life projesi tanıtıldı!

Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Batman'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Batman’ın Belde ve GAP semtlerinin yanı sıra Pınarbaşı mahallesinde de bazı binalar kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayat buluyor. Pınarbaşı mahallesi Hamidiler caddesinde 5 katlı binanın yıkımına start verildi.

Batman Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evi tamamlandı Haberi

Batman Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evi tamamlandı

TAZİYE EVİ PROJESİNE DESTEK

Batman’ın birçok semtinin taziye evine kavuşmasını İl Müftüsü Turgut Erhan da destekledi. Belediye’nin arsa tahsis ettiği en büyük semt olan Kültür Mahallesinde taziye evinin yapımı için çalışmalara start verilmesi semt sakinlerini sevindirdi. Kültür Cami bitişiğindeki alana örnek bir taziye evinin yapılması için kolları sıvayan hayırseverlere teşekkür eden Müftü Turgut Erhan; “Kayseri’de görev yaptım, Batman’daki gibi örnek taziye evleri görmedim” dedi. Batman Belediyesinin her mahalleye taziye evi kazandırılması için arsa tahsis etmesine teşekkür eden semt sakinleri; “Semtlerin ihtiyacı olan taziye evlerine arsa konusunda büyük kolaylık sağlayan Belediye’nin de desteğini unutmamak gerekiyor” dediler.  Öte yandan Batman Belediye’sinin Şafak Mahallesindeki 19 Mayıs Şehir Stadyumu bitişiğinde yapımı tamamlanan iki katlı taziye evininde önümüzdeki ay tamamlanacağı bildirildi.



Batman...