28 / 04 / 2024

Batman Şafak

Batman Şafak

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Batman Şafak'taki stat alanına park talebi!

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Batman Şafak Mahallesi'nde iki katlı taziye evi tamamlandı!

Batman kent merkezindeki semtlerin taziye evine kavuşması yurttaşları sevindirdi. Taziye evinin olmadığı en büyük semt Kültür’de taziye evinin temeli atılırken, Şafak Mahallesinde iki katlı taziye evinin inşaatı tamamlandı.

Batman'da Gercüş-Midyat Karayolu projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Şafak Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün. 1 adet dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satıldığı projede fiyat 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Batman Şafak Haberi

Batman Şafak

Bir kısmı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve bir kısmı da Belediyeye ait olan Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi için Batmanlılar Başbakanı Binali Yıldırım’a seslendi.


Batman'da yaklaşık 40 yıldır hizmet veren 16 Mayıs Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonunun yeri için vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu. TOKİ’ye devredilen yerin betonarme yapılmamasını isteyen semt sakinleri, yetkililerden bu alanın park yapılmasını talep ettiler. Yaklaşık 45 Dönüm alana sahip olan spor kompleksinin yeşil alan ve parka dönüştürülmesini isteyen vatandaşlar, “Batmanda nefes alacak yer oldukça az. Önceki yıllarda buranın yeşil alan olacağı yönünde duyumlar alındı. Ancak daha sonra TOKİ tarafından buraların bina ve işyerleri için çalışma yürüttüğünü öğrendik. Yetkililerden, 16 Mayıs Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonunun olduğu alanın betonarme yığını değil, yeşil alan ve...