21 / 05 / 2024

Batman Sason denetim

Batman Sason denetim

Batman Sason’da sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimler yapıldı. İlçede depreme dayanıklı yapılaşma amaçlanıyor.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Sason'da 33 okul yenilendi!

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

Batman Sason’da izinsiz yapılara geçit yok!

Batman Sason’da sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimler yapıldı. İlçede depreme dayanıklı yapılaşma amaçlanıyor.

Batman Sason'a yeni imar planı!

Sason belediyesinin hazırlattığı 1989 tarihli imar planı ilçe imar ihtiyaçlarına cevap vermediği için yeni yönetimin iller bankasına yaptığı başvuru kabul edildi.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Batman'daki tekel hangarları ve gayrimenkullerin ihaleleri iptal edildi!

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

Batman Sason denetim Haberi

Batman Sason denetim

Batman Sason’da depreme dayanıklı yapılaşma amacıyla oluşturulan ekipler tarafından denetimlerde bulundu. İlçede; Depreme dayanıklı yapılarda yaşam sürdürülebilmesi, can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi, sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimlerin yapıldığı belirtilerek, “Belediye sınırları içinde bulunan yerleşme alanlarındaki yapılaşmaların; imar planları, imar kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri ile fen, sağlık ve çevre koşullarına uygun sağlıklı ve güvenli bir şekilde teşekkülü yapılması için, Sason Belediyesi izinsiz yapılan yapılara denetlemede bulundu. Belediye İmar Biriminden sorumlu personel ve Zabıtalar ile izinsiz yapılan yapılarda yapı tatil zaptı tutularak gerekli işlemlerin başlatılması için yapı sahiplerine uyarılar yapıldı.



Batman Medya...