18 / 05 / 2024

Batman stadı ihale tarihi

Batman stadı ihale tarihi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Batman’ın da bulunduğu 25 şehre yeni stat inşa edileceğini ve Batman stadının ihale tarihinin yakın bir zamanda netlik kazanacağını söyledi.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

Batman'da 15 bin kişilik stat inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Batman'da il spor merkezlerinin açılışı yapıldı. 16 Mayıs Şehir Stadı'nda tören düzenlendi.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

İzmir Alsancak Stadı Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir'de 3 yıldır yenilenmeyi bekleyen Alsancak Stadı için müjde geldi. Alsancak Stadı'nın ihalesi yapılıyor. Stadın inşaatında ara bitti, Mart ayında yeniden ihale ediliyor.

Batman stadı ihale tarihi Haberi

Batman stadı ihale tarihi


Uzun bir süredir yapılması beklenen ve kamuoyunda merakla beklenen Batman stadı, yakın bir zamanda ihaleye çıkacak 213 tesisin açılışı için İstanbul'da düzenlenen törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Batman’ın da bulunduğu 25 şehre yeni stat inşa edileceğini ve Batman stadının ihale tarihinin yakın bir zamanda netlik kazanacağını söyledi. Türkiye’nin 25 ilinde stat çalışmalarının devam ettiğini belirten Başbakan Erdoğan “Bursa, Konya,  Afyonkarahisar, Malatya, Samsun, Trabzon, Eskişehir, Gaziantep, Sivas ve Sakarya’daki statların inşası devam ediyor. Kocaeli ve Adana statları şu anda ihale aşamasında. Ankara, Diyarbakır, Hatay, İzmir Karşıyaka, İzmir Buca ve Batman statlarının ihale tarihleri de şu anda hazırlanıyor. Bu statların her biri, antrenman alanları, sosyal tesisleri ile dev birer spor merkezi olarak tasarlandı" dedi.


Batman...