18 / 05 / 2024

Batman stadyumunda tribünlerin çatıları monte ediliyor

Batman stadyumunda tribünlerin çatıları monte ediliyor

Güney Raman çevre yolunda yapımı %50 biten 15.000 kişilik stadyumun tribünlerinin çatıları monte ediliyor. Yüzde 50’si tamamlanan yeni stadyum, yeni sezona yetiştirilecek.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkımı sürüyor!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda tribünlerin yanı sıra çatı demirleri, amatör kulüplere tahsis edilen yerler yıkıldı...

Sapanca Spor Tesisleri’nde tribünler tamamlanıyor!

Sapanca Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, tribünlerin inşasında sona gelindiğini, kısa süre içerisinde üzerinin kapatılacağını belirtti.

Ordu'ya 5 milyon 543 bin TL'lik tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'ya bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Tenis Kortları ve Sosyal Tesisler”in ardından şimdi de tribünlerin ihalesi yapıldı.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi tanıtılmış!

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi Başkan Aziz Yıldırım tarafından basına tanıtılmış. 12.5 milyon dolara mal olacak yeni stad, tribünlerin kapasitesini 42 bin kişiye çıkaracakmış ve 2000 yılında tamamlanacakmış.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı mı?

15 bin kişilik Karşıyaka Stadı'na ilk kazma vuruldu. Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ah Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

Karşıyaka Stadı yıkım çalışmaları başladı!

Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 biri TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

Alsancak Stadı yenileniyor Buca İlçe Stadı açılıyor!

İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Alsancak Stadı'nın tribünlerin yıkılıp, yeniden inşa edileceğini,Buca İlçe Stadı'nın da 2. Lig standartlarıyla 2015-16 sezonuna yetiştirileceğinin müjdesini verdi.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Batman'da her kuyudan petrol fışkırıyor!

Batman'da, son aylarda Garzan çayı kıyısında yeni sahalara yönelen TPAO, iki sahada kaliteli petrole rastlayınca kuyu sayısını 14'e çıkardı.TPAO, diğer kuyularının sondajlarını ise Güney Yıldızı şirketine yaptırıyor.

TOKİ Batman Hasankeyf 60 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 adet konut yapacak!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4 Kasım'da ihale edilecek.

Batman stadyumunda tribünlerin çatıları monte ediliyor Haberi

Batman stadyumunda tribünlerin çatıları monte ediliyor

15.000 KİŞİLİK STADYUM

Rize stadının projesinin uygulandığı Batman stadyumunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Güney Raman çevre yolunda iki yıl önce yapımına başlanılan stad tribünlerinin kapalı bölümlerinin inşaatının devam ettiğini belirten firma yetkilileri; “Stadın yüzde 50’si tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi için çabalıyoruz. Önümüzdeki sezon Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor, yeni stadyumunda maçlarını oynayabilecek. Stadın zeminine sereceğimiz çimleri yurt dışından getirdik. İnşaat bittikten sonra çim zemin çalışmalarına başlayacağız” dediler. 

OLİMPİK HAVUZ-ATLETİZM PİSTİ

Modern statla birlikte kapalı yüzme havuzu ile atletizm pist tesislerinin yapımının da son aşamaya geldiğini ifade eden firma yetkilileri, şöyle devam ettiler; “Batman, spor yatırımlarında yakın bir tarihte modern tesislerle buluşacak. Bölgenin en modern atletizm pisti Batman’da yapılıyor. Ayrıca olimpik havuzun da inşaatı devam ediyor. Amacımız stadyumla birlikte diğer tesisleri de tamamlamaktır.”...