04 / 05 / 2024

Batman Stadyumu yüzde 50 tamamlandı!

Batman Stadyumu yüzde 50 tamamlandı!

Güney Raman çevre yolunda yapımı %50 biten 15.000 kişilik stadyumun tribünlerinin çatıları monte ediliyor. Yüzde 50’si tamamlanan yeni stadyum, yeni sezona yetiştirilecek.



15.000 KİŞİLİK STADYUM

Rize stadının projesinin uygulandığı Batman stadyumunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Güney Raman çevre yolunda iki yıl önce yapımına başlanılan stad tribünlerinin kapalı bölümlerinin inşaatının devam ettiğini belirten firma yetkilileri; “Stadın yüzde 50’si tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi için çabalıyoruz. Önümüzdeki sezon Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor, yeni stadyumunda maçlarını oynayabilecek. Stadın zeminine sereceğimiz çimleri yurt dışından getirdik. İnşaat bittikten sonra çim zemin çalışmalarına başlayacağız” dediler. 

OLİMPİK HAVUZ-ATLETİZM PİSTİ

Modern statla birlikte kapalı yüzme havuzu ile atletizm pist tesislerinin yapımının da son aşamaya geldiğini ifade eden firma yetkilileri, şöyle devam ettiler; “Batman, spor yatırımlarında yakın bir tarihte modern tesislerle buluşacak. Bölgenin en modern atletizm pisti Batman’da yapılıyor. Ayrıca olimpik havuzun da inşaatı devam ediyor. Amacımız stadyumla birlikte diğer tesisleri de tamamlamaktır.” Öte yandan Spor Bakanlığı, tesislerinin yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacağını açıkladı.



Batman Çağdaş 


Geri Dön