19 / 05 / 2024

batman sulama alanları

batman sulama alanları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Batman'da yapılacak olan Köprübaşı hidro elektirik santrali, bahçeli göleti ve sulama alanları, garzan sulama alanları, batman sulama alanları, malzeme ocakları, kırma eleme, beton santralini gezecek...

Batman Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesini yarın ihaleye çıkarıyor. Projede sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Batman Tilmerç Millet Bahçesi 10 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Batman Tilmerç Millet Bahçesi projesi 10 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Projede sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Batman'da imar alanları incelendi!

Jeolojik ve jeofizik sahasını incelemek amacıyla Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası heyeti Belediye Eş Başkanları Dr. Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Başkan yardımcısı Şehriban Aydın ile görüştü.

Batman'da tarım arazileri yok olma tehlikesiyle karşı karşıya!

Batman Ziraat Odası Genel Sekreteri Doğan, Batman’da imara açılan verimli tarım arazilerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, bu alanların korunması gerektiğini belirtti...

Sulama alanlarında tarım dışı amaçla arazi kullanımına yönelik düzenleme!

Sulama alanlarında tarım dışı amaçla arazi kullanımına yönelik yönetmelik hükmü değiştirildi. Zorunlu tarım dışı kullanımı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'na bağlandı..

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Batman Cudi Mahallesi'ne bin metrekarelik park yapılıyor!

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, kente yeşil alanlar kazandırma projelerine bağlı olarak Korık Kavşağına yaptığı bin metrekarelik parkın bitimine yaklaşıldığını duyurdu.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Batman Batı Raman'daki 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edilecek!

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Batman'da DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor!

DSİ sulama kanalı üzerindeki köprü genişletiliyor. Belediye’nin ihaleye verdiği köprünün genişletme çalışmalarına start verilmesi semt sakinlerini sevindirdi.

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler TOKİ inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

batman sulama alanları Haberi

batman sulama alanları

Hidro Dizayn Müh. Müş. İnş. ve Tic. A.Ş., Köprübaşı hidro elektirik santrali, bahçeli göleti ve sulama alanları, garzan sulama alanları, batman sulama alanları, malzeme ocakları, kırma eleme, beton santrali yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 28 Kasım 2012 tarihinde saat 10:00'da Kozluk Belediyesi Belediye Konferans salonunda halkın katılımı toplantısı yapılacak. İkinci toplantı ise Yanarsu Köyü Köy Muhtarı odasında saat 14:00'de gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için