20 / 05 / 2024

batman toki alanı okul yapımı

batman toki alanı okul yapımı

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 1472 konut alanının çevre düzenlemesiyle birlikte iş merkezi, camı ve okul inşaatında çalışmaların aksaksız devam ettiğini söyledi. Eğitim yuvası ile modern ibadethane yıl sonunda tamamlanacak.

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Batman Merkez kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Merkez projesinde yer alan 184 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme!

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Batman Ciğerlo kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak. Projede toplam 600 adet konut bulunuyor.

Batman Fuar Alanı'nda son rötuşlar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Batman Fuar Alanı'nın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Batman Şafak'taki stat alanına park talebi!

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

TOKİ Batman Hasankeyf 320 konut ihalesi bugün!

Batman Hasankeyf İlçesi 320 Adet Konut, Kaymakamlık Resmi Konutu ve Mezarlık Alanı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

batman toki alanı okul yapımı Haberi

batman toki alanı okul yapımı

Sahiplerini bulan Batman Emekliler Derneği TOKİ konut alanındaki eğitim yuvası ile modern ibadethane yıl sonunda tamamlanacak. 


"TOKİ ALANI ÖRNEK OLACAK" 

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 1472 konut alanının çevre düzenlemesiyle birlikte ış merkezi, camı ve okul inşaatında çalışmaların aksaksız devam ettiğini söyledi. TOKİ Emekliler konut alanında yapımı planlanan yeşil alanda da çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Ekin en, sözlerini şöyle sürdürdü; "Batman Üniversitesi kampus yolun diki TOKİ alımımız örnek olacak Sosyal donatılar tamamlandığında üyelerimiz de konutlarına yerleşecek. "


Batman...