07 / 05 / 2024

batman turizm projeleri

batman turizm projeleri

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

batman turizm projeleri Haberi

batman turizm projeleri


Özelliştirme İdaresi Genel Müdürü Batmanlı İbrahim Halil Kırşan, izmir fuarına katılan Batman standını ziyaret etti. Batmanın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; "Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir. Bir çok yabancı ülkeden de fuara katılım sağlandı. Bu tür fuarları önemsiyorum. Standımızda Batmanın bal, ceviz, beni (sucuklu ceviz), kuru üzüm ve diğer yöresel ürünleri gelen misafirlerin memleket hasretini damak tadıyla gidermeleri gözden kaçmıyor. Gelen misafirlerin özellikle Sason balından Gercüş'ün de benisinden duydukları damak zevkini dile getirmeleri ayrıca gurur verici." Öte yandan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, gelen misafirlere Batman ve ilçelerinden getirilen ürünlerden hediye paketleri ziyaretçilerin takdirini kazandı. 


Batman Son...