04 / 05 / 2024

Batman Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi

Batman Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi

Batman İli Hasankeyf İlçesi Tarihi Kültürel Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi yapım işi yarın 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek

TOKİ Batman Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi yapım işi ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Tarihi Kültürel Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi yapım işi yarın 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Tarihi Yarımada'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Mehmet Ergün Turan, "Tarihi Yarımada olarak bilinen Yedikule'den Topkapı'ya kadar olan Suriçi'ni millet bahçesine çevireceğiz. Projede Fatih'in tarihi dokusuna uygun hareket edeceğiz." diye konuştu.

Tarihi Yarımada'nın imar planları yeniden ele alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'daki Tarihi Yarımada'nın korunması için harekete geçti. Bakanlık, bu doğrultuda kültür varlıklarının durumunun net bir şekilde ortaya konulacağı ve oluşturulacak envanter ile koruma amaçlı imar planlarının yeniden ele alınacağı çalışmayı başlattı.

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Tarihi yarımada için imar barışı başvurusu!

12. yüzyılda inşa edilen Molla Zeyrek Camisi ve çevresi, Yedikule surları ve zindanı, Sultanahmet bölgesinin yarısı, Küçük Ayasofya ile Acemoğlu Hamamı, tarihi sarnıçlar gibi yarımada içerisinde bulunan kaçak yapılar için imar barışına başvuruldu. 

Tarihi Yarımada'da dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada'yı sil baştan değiştirecek. “Tarihi ve kültürel miras alanlarında kentsel dönüşüm planlama yaklaşımı geliştirilmesine yönelik analitik etütlerin yapılması” hizmet alımı ihalesi bugün yapılacak.

Tarihi Yarımada kentsel dönüşüme açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dünya mirası Tarihi Yarımada'yı sil baştan değiştiriyor. İBB’nin belirlediği 22 adet “kentsel dönüşüm fırsat alanı”ndan biri olan Tarihi Yarımada’daki siluet kararları ve imar hakları kentsel dönüşümün önüne açacak şekilde yeniden planlanıyor.

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları!

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. 

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda ön talep zamanı!

Büyükyalı İstanbul projesinin Yarımada Bloğu ilk fiyat avantajıyla satışa açılıyor. Fiyatların 935 bin TL'den başladığı Yarımada Bloğu'nda ön talep toplanıyor. 

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başlıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın ön kayıt dönemi başladı. Yarışmada en dayanıklı bina tasarımlarını yapan 3 takıma toplamda 30 bin lira ödül verilecek.

Batman Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi Haberi

Batman Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi


Batman İli Hasankeyf İlçesi Tarihi Kültürel Yarımada Bağlantı Köprüsü İnşaatı İşi ihalesi yarın Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA adresinde ihale edilecek.



Detaylı bilgi için