06 / 05 / 2024

Batman Zeki Otel ne zaman açılacak

Batman Zeki Otel ne zaman açılacak

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Batman Hasankeyf'teki mağara otel açılıyor!

Batman Hasankeyf'teki 'mağara otel' yazın açılacak. 'Üçyol Ekolojik Köy Projesi'nde yer alan 9 mağara turizme kazandırılacak.

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı!

İki yılda yapımı tamamlanan 150 yatak kapasiteli Atlıhan Otel yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal oldu. 5 Yıldızlı otel ayarındaki Atlıhan Otel, Batmanlılara ‘merhaba’ dedi.

Batman Hasankeyf'teki 100 mağara otel olacak!

Batman'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol ( Difne ) köyünü ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı apart otele dönüştürecek..

Arap oturmak, Amerikalı butik otel için yalı istiyor!

Portföyü, ağırlıklı olarak Boğaz ve eski İstanbuldaki yalılardan oluşuyor. En büyük ilgiyi, 115 milyon dolardan satışa çıkarılan Zeki Paşa Yalısı görüyor. Yalıyı Araplar oturmak, Amerikalılar da butik otel yapmak için istiyor

Şeyh Zeki Yamani'nin gözü Gaziantep'teki Rumkale'de!

Suudi Arabistan Eski Petrol Bakanı Şeyh Zeki Yamani, Fırat baraj gölü içinde kalan tarihi Rumkale'de otel yapmayı planlıyor. konuya ilişkin açıklamayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey yaptı

Ahmet Zeki Yamani'nin oğlu Bursa'da otel açacak!

Suudi Arabistan eski Petrol Bakanı ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Kurucu Başkanı Ahmet Zeki Yamani'nin oğlu işadamı Hani Yamani, "Bursa'da içinde oteller, sağlık üniteleri ve sosyal yaşam alanları bulunan bir turizm yatırımı yapmak istiyorum"

Zeki Paşa Yalısı'nı otel yapmak için iki global dev yarışıyor!

Turkey Sothbey's, kurulduktan 6 ay sonra 500 milyon dolarlık bir portföye ulaştı. Turkey Sothbey's Genel Müdürü Arman Özver, 'Türkiye dünyadaki 573 ofis arasında 2. sıraya oturdu. şžimdi elimizdeki Zeki Paşa Yalısı için iki dev grupla masadayız' dedi

Batman Zeki Otel ne zaman açılacak Haberi

Batman Zeki Otel ne zaman açılacak

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı otel tamamlanma aşamasına geldi. 9 katlı olan Zeki Otel'in gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, 150 yatak kapasiteli yeni otel Batman Belediye sarayı karşısında inşa ediliyor. 

Yeni otel inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeki Özperk, “Cumhuriyet caddesi inşaatı bitme aşamasında olan yeni otelimizi yakında hizmete açacağız. Çarşı merkezinde böyle modern bir konaklama mekanına ihtiyacı vardı. Şehrimize modern bir oteli kazandırmanın sevinci içindeyiz” şeklinde...