18 / 05 / 2024

Batmanda konutların temeli sağlam zeminlere inşa ediliyor

Batmanda konutların temeli sağlam zeminlere inşa ediliyor

İnşaat sektörünün canlı olduğu Batman’da, tüm olumsuzluklara rağmen modern apartmanlara yeni konutlar ekleniyor. Temelleri atılan bazı apartmanların yapımını üstlenen firmalar, su seviyesinin yüksekliğini de gözönünde bulunduruyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı. 9 ayı geride bırakan inşa sürecinde son durum ne? İşte detaylar...

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

TOKİ Esenler projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler’in yıllardır devam eden imar sorununun çözüme kavuşacağı, riskli yapıların kurtarılacağı tarihi günde, Esenler Belediyesi'ne devredilen alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilecek olan konutların temeli atılacak.

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

Erzurum Veysiefendi Konutları'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veysiefendi Konutları'nın temelini attı.

Erzurum Veyisefendi Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde konut seferberliğini devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni konut projesi Veyisefendi Konutları’nın temeli atıldı. 

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

Erzurum Kavak Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi konut seferberliğini sürdürüyor. Belediye, Dağ Mahallesi’nde hayata geçirilecek 9 etaplı 534 daireli Kavak Konutları’nın temelini attı.

Batmanda konutların temeli sağlam zeminlere inşa ediliyor Haberi

Batmanda konutların temeli sağlam zeminlere inşa ediliyor

2 Metre gibi derinlikte su bulunduğuna işaret eden inşaat firması yetkilileri; “Batman’ın zemini hassas. Yüzeye yakın mesafede su çıkınca zemine çok kaliteli malzeme seriyoruz. Deprem başta olmak üzere suya karşı hassas olan malzemeleri kullanıyoruz. Bölgede temelleri sağlam atılan iller arasında Batman yer alıyor” dediler.


Batman...