08 / 07 / 2024

batmanda telek hangarlarının ihalesi üçüncü kez iptaldi

batmanda telek hangarlarının ihalesi üçüncü kez iptaldi

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

DHMİ, TARKİM'e ait hangarları teslim aldı!

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

Batman'da Tekel'e ait hangarların satışında belirsizlik yaşanıyor!

Tekel’e ait tekstil kentteki hangarlar ile taşınmazlara henüz çözüm bulunmadığını söyleyen İbrahim Halil Kırşan; “Formül bulamadık. Böyle giderse tesisler eğitim yuvasına gidebilir” dedi.

Batman'ın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller ihaleye çıktı!

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor

TOKİ, Diyarbakır ve Batman'daki statların inşasına başlıyor!

TOKİ, Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği statların inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak.

Beykoz'a dev film platosu kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi’ nin ortak projesi olan plato, Kılıçlı Köyü'nde Orman İşletmeleri'nden kiralanan 260 dönümlük alanda askeriyeden kalma hangarların olduğu bölümde yapılıyor...

Batman şehir stadının ihalesi inceleniyor!

TOKİ, Batmanda inşa edeceği 15 bin seyirci kapasiteli stadyum ile kapalı yüzme havuzunun ihalesini 30 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirdi. Batman Stadı'nın ihalesi inceleme aşamasında bulunuyor.

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

batmanda telek hangarlarının ihalesi üçüncü kez iptaldi Haberi

batmanda telek hangarlarının ihalesi üçüncü kez iptaldi

Özelleştirme idaresinde yapılan ihaleye Batman’a teklif veren Feyza şirketi ile Batman Tekstil Grup arasında 9 Milyon TL’den başlayan teklif 15 Milyon TL’ye çıkınca firma temsilcileri arasında tartışma çıktı. İhale ertelenirken, Sason ve Kozluk’taki tesislere yüksek fiyat nedeniyle talipli çıkmayınca ihale ileri bir tarihe ertelendi. Tekstilciler daha önce kendilerine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini belirterek: “Büyük harcama yaptığımız halde önceliğin bize verilmemesi büyük bir haksızlıktır” dediler. 



Batman...