16 / 05 / 2024

batmann hasankeyf ihale

batmann hasankeyf ihale

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Hasankeyf taşıma ihalesi iptal edildi! Bakanlık soruşturma açtı!

Batman'ın Ilısu Baraj Gölü altında kalacak tarihi ilçesi Hasankeyf'teki tarihi eserlerin taşınması için ihale, Danıştay tarafından iptal edildi.

Hasankeyf Zeynel Bey Türbesi'ne ihale çıkmadı!

12 bin yıllık tarihi antik kent Hasankeyfi sular altında bırakacak olan llısu Baraj inşaatında ısrar edilirken, Hasankeyf'te 10 bin yıllık 50 ayrı tarihi eserin farklı alana taşınması için ihale açıldı.

Zeynel Bey Türbesi'nin taşınma işi ihale edilecek!

Batman'da yapılacak Ilısu Baraj Gölü’nün suları altında kalacak tarihi Hasankeyf İlçesi’nin sembollerinden Zeynel Bey Türbesi’nin taşınması için ikinci kez ihale yapılacak...

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 adet konut yapacak!

TOKİ Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4 Kasım'da ihale edilecek.

Batman Hasankeyf TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanında Yapılacak 25 Yataklı Entegre Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanında Yapılacak 25 Yataklı Entegre Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Batman TOKİ Hasankeyf okul inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Adet 24 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf okul inşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Adet 24 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Batman Hasankeyf Kaymakamlık Resmi Konut İnşaat İhalesi 28 Ağustos'ta!

Batman İli Hasankeyf İlçesi Kaymakamlık Resmi Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İşi yapım ihalesi 28.08.2013 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleşecek...

Sağlık Bakanlığı hastane yapımı için ihale yapacak!

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı, kamu özel ortaklığı modeli ile fizik tedavi ve rehabilitasyon hastaneleri yapım işi ve hizmetlerin temin edilmesi işini, ihale edecek. Başvuru koşullarını karşılayan yerli ve yabancı tüm isteklilere i

Haliç sırtlarına kurulacak Disneyland için ihale yapıldı!

 Eğlence merkezi olarak Haliç sırtlarına kurulacak yerli Disneyland tema park için ihale yapıldı. İhaleyi alan iki firma, bölgeyi 30 yıl işletme hakkına da sahip oldu...

batmann hasankeyf ihale Haberi

batmann hasankeyf ihale

Batman İli Hasankeyf İlçesi Yeni Yerleşim Alanı 1 Bölge 14 Nolu Adada Yapılacak Olan 60 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.


Dosya için