04 / 05 / 2024

batmaz cezaevi okul projesi

batmaz cezaevi okul projesi

Batman'ın Gercüş ilçesinde 10 yıl önce kapatıldıktan sonra yıkılan cezaevinin yerine MEB tarafından 16 derslikli imam hatip lisesi inşa ediliyor.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Bayrampaşa cezaevi planı 3. kez iptal edildi!

Hayata Dönüş Operasyonu olayıyla hafızalara kazanan "Eski Cezaevi Alanı" ilişkin planlar 3. kez iptal edildi. 150 bin metrekarelik projede konut, okul, hastane, kültür merkezi, cami otopark ve kent meydanı yer alıyor.

İzmit C tipi cezaevi yerinde 3 okulun inşaatı başladı!

İzmit Yenimahalle ile Serdar Mahallesi arasında bulunan ve 1955 yılında yapılan C tipi cezaevi binası tamamen yıkıldı. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra ise alanda okul inşaatları başlayacak.

İzmit C Tipi Cezaevi'nin yerine okul yapılacak!

Kuruçeşme’de bulunan İzmit C Tipi Cezaevi yarın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla yıkılacak. İzmit C Tipi Cezaevi bulunduğu yerde 59 yıldır faaliyet gösteriyordu.

Çubuk Cezaevi yıkılarak yerine okul inşaatı başladı!

Yavuz Selim Mahallesi'nde 1950 yılında yapılan ve 2013 yılına kadar faaliyetini sürdüren Çubuk B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı taralından kapatılmasının ardından, okul yaptırılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edildi...

Çubuk Cezaevi yerine okul inşa edilecek!

Yavuz Selim Mahallesi'nde 1950 yılında yapılan ve 2013 yılına kadar faaliyetini sürdüren Çubuk B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı taralından kapatılmasının ardından, okul yaptırılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edild

Bayrampaşa Cezaevi projesi için düğmeye basıldı! Tanıtım ofisi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bayrampaşa Cezaevi projesi tanıtım ofisi açıldı. Maketin hazırlandığı Bayrampaşa Cezaevi projesinde konut, okul, hastane, kültür merkezi, cami otopark ve kent meydanı yapılacak...

Okul binası inşaatında toprak kayması yaşandı!

Pazar mahallesinde eski cezaevi yerine yapılan okul binası inşaatında yağmurun etkisi ile toprak kayması meydana geldi

Başbakan Erdoğan okul yaptırmak için patronları takibe aldı!

Eğitimde 4+4+4 sistemi yürürlüğe girdi ancak 200 bin derslik açığı var. İhtiyacı karşılamak için yeni kampanyalar yolda. İlk hedef daha önce destek sözü veren patronlarda. Başbakan Erdoğan da okul yaptıracağını vadeden hayırseverleri takibe aldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nda 5 yıldızlı okul devri başlıyor!

Kamu-Özel Ortaklığı ile yapılacak “Eğitim Kampüsleri”nin detayları belli oldu. Kampüslerde alışveriş ve kültür merkezleri ile kreş gibi sosyal tesisler yer alacak. Botanik parkı, suni şelale gibi “yeşil okul” konsepti de bulunacak

Güneydoğu'ya petrol mühendisi yetişsin diye, 18 milyon dolara 2 okul kurulacak!

Bahçeşehir Kolejleri, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Batman ve Mardin'de iki okul açacak

batmaz cezaevi okul projesi Haberi

batmaz cezaevi okul projesi


Hükümlü ve tutukluların 10 yıl önce Midyat M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmesinin ardından kapatılan Gercüş Cezaevinin binası yıkıldı.


Cezaevinin yerine Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 5 bin metrekarelik alanda, yaklaşık 6 milyon lira bütçeyle inşasına başlanan imam hatip lisesi, 2017'de hizmete açılacak.


Öğrenci sayısı 7 bin 200 olan ilçede yapımına başlanan 16 derslikli okul, taşımalı eğitim kapsamında köylerdeki öğrencilere de eğitim hizmeti sunacak. Okulda 560 öğrencinin eğitim görmesi planlanıyor.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Soyvural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, binanın ilçede 50 yıl cezaevi olarak kullanıldığını söyledi.


Yıkılan cezaevinin yerine okul yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Soyvural, ilçedeki ihtiyaç üzerine Milli Eğitim Bakanlığının yatırım programına alınan okulun inşaatına kısa süre önce başladıklarını belirtti.


Okulun 2017'nin başında açılması için çalışmaların hızla sürdüğünü...