29 / 04 / 2024

Battalgazi imar

Battalgazi imar

Selahattin Gürkan yaptıkları girişimler neticesinde Sağlık Bakan lığın ın TOKl'ye devlet hastanesinin tum alanın, yanı 42 dönümlük alanın tekrardan sağlık ve yeşil alan olarak tahsisi için teklif yazılarının yazıldığını belirtti.

Battalgazi'ye yeni yol geliyor!

Memduh Büyükkılıç, 2014 yaıırım programında yer alan Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesi arasında yer alan 1140 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliğine itiraz!

Sultanbeyli ilçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 13.07.2022 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk olağan toplantısı gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri değerlendirildi.

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı maddeler karara bağlandı.

Malatya Battalgazi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Battalgazi Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Kernek'te imar değişikliği yapılacak!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan toplantıda Kernek'te imar değişikliği yapılması planlandı.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Çamurlu'da toplu konut!

Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının son olağan toplantısını gerçekleştirdi.İmar ile ilgili gündem maddeleri, imar Komisyonunun görüşü doğrultusunda bazıları oy birliği ile kabul edilirken, bazıları komisyona havale edildi, bazıları da reddedildi.

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar maddeleri görüşüldü!

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı çalışmalarını tamamladı. Son toplantıda Battalgazi Belediyesi’nin 2017 Mali Bütçe Kararnamesi görüşüldü.

Malatya Battalgazi'de imar planları konuşuldu!

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin bazıları ertelenirken, bazıları da ilgili komisyonun görüşleri doğrultusunda görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Belediye Meclisi Haziran toplantısında imar görüşüldü!

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda, İmar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü

Battalgazi imar Haberi

Battalgazi imar

Battalgazı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptıkları girişimler neticesinde Sağlık Bakan lığın ın TOKl'ye devlet hastanesinin tum alanın, yanı 42 dönümlük alanın tekrardan sağlık ve yeşil alan olarak tahsisi için teklif yazılarının yazıldığını belirterek. "İnşallah Devlet Hastane yerinde kalacak" dedi Battalgazı Belediyesi 2015 yılının ilk meclis toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi Battalgazı Belediyesi toplantı salonunda yapılan meclis toplantısı yeterli meclis uye çoğunluğu tespit edildikten sonra bir dakika saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı nın okunmasıyla başladı Daha sonra Battalgazı Belediyesinin çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Belediye Başkanı Selahattin Gurkan. Yeşil Kuşak Projesiyle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldığını ıtade ederek. 

"Yeşil Kuşak Projesiyle ilgili hiç kimsenin en ufak bir tereddüttü olmasın En ufak bir itilaf da soz konusu değildir Yeşil...