29 / 04 / 2024

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk olağan toplantısı gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri değerlendirildi.



Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk olağan toplantısı gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önderliğinde düzenlenen toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu ve Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda, ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ise ertelendi.

Toplantıda, son olarak Battalgazi Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Denetim Komisyonu üyeliğine Abuzer Altın, Osman Şaşa, Cumhur Şahaplıoğlu ve Abdurrahman Kızıl seçildi. Battalgazi Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı 6 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 14.00’de düzenlenecek.


Geri Dön