08 / 07 / 2024

Battalgazi Orduzu yol çalışmaları

Battalgazi Orduzu yol çalışmaları

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Malatya Battalgazi'nin yolları genişletiliyor!

Malatya genelinde yol çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan Şanlıkaya Mahallesi ile Çolakoğlu Mahallelerinin yolunu asfaltladı.

Battalgazi Orduzu'da yollar genişletiliyor!

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.

Battalgazi Orduzu Çınar projesi bölgeye değer katacak!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesinde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projenin Orduzu bölgesine değer katacağı belirtiliyor.

Malatya'da yol çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesinde yeni yol açma, Battalgazi ilçesinde ise yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Mevcut genişliği 8 metre olan yol, 12 metreye çıkarılıyor.

Malatya Battalgazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından imar yolu çalışmaları kapsamında 2 adet metruk evin yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın gerçekleştirildiği bölgede, yol yapım çalışmalarına başlandı.

Battalgazi'ye yeni yol geliyor!

Memduh Büyükkılıç, 2014 yaıırım programında yer alan Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesi arasında yer alan 1140 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

BattalGazi Belediyesi yol ve kaldırım yapımı ihalesi sonuçlandı!

BattalGazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2014/62286 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 1.159.739,72 TRY olan ihaleye giren ondört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.

Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi onaylandı!

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, DOKA destekli "Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi"nde 14 dönümlük alana sportif mekanlar, satış alanları ve lokantalar yapılacağını bildirdi

İstanbul Bahçelievler'deki yol yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Mithatpasa ve Sanayi Caddelerindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Her iki cadde boyunca araçların kaldırımlara par etmelerine engel olmak için babalı bordür dösenerek kaldırımlar araç işgalinden kurtarıldı..

Örnektepe Mahallesi'nde otel inşaatı 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Örnektepe Mahallesi'nde Haliç manzarasına yapılmakta olan otel inşaatı, 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı. Evlerinin duvarlarında derin çatlaklar oluşan mahalle halkı korku içerisinde yaşıyor...

Yol üstü İSPARK’lar bayramda iki gün ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda, İSPARK’ın kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkları, 15 Ekim (Salı) ve 16 Ekim (Çarşamba) günü ücretsiz, kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak...

Taşkale İncesu Mağarası'na giden yol asfaltlanacak!

Taşkale İncesu için beldeden İncesu mağarasına giden toprak yol yapım işi ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Taşkale İncesu mağarası yolu toprak tesviye yapıları yapılacak...

Battalgazi Orduzu yol çalışmaları Haberi

Battalgazi Orduzu yol çalışmaları

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. Yaklaşık 2,5 km’lik yol genişletme ve düzenleme çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Allah razı olsun, çalışmalar gayet güzel ve iyi bir yol yapmışlar. Asfaltı da dökülürse yolumuzda gayet güzel bir çalışma yapılmış olur. Buralar eskiden bataklık gibiydi. Çamurdan geçilmiyordu. Çocuklar okula giderken oldukça zorlanıyordu. Özellikle yağışlı havalarda çocuklar çamura bata çıka zorla gidip geliyorlardı. Yolun yapılması elbette güzel olacak” ifadelerini...