04 / 07 / 2024

Batu Yapı Batuhan Batu kimdir

Batu Yapı Batuhan Batu kimdir

Batu Group'da İcra Kurulu Başkanı Batuhan Batu, iş hayatına 1997 yılında aile şirketi olan Batu Yapı A.Ş.'de başladı. Peki Batuhan Batu kimdir? İşte Batu'nun biyografisi...

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Sanlı tarafından kuruldu. 

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bato Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bato Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Hamamcı tarafından kuruldu.

Ekonomist Batuhan Tufaner emekli maaşlarına zam tahminini açıkladı!

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlara ilişkin yorumlarını paylaştı.

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gündem tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ünver tarafından kuruldu.

Karamert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karamert Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Karamert tarafından kuruldu.

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gören, Sinan Akbulut ve Yusuf Cengiz ortaklığında kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!  

Kervansaray Yapı Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Cenk Memik ve Emin Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

Batu Yapı Batuhan Batu kimdir Haberi

Batu Yapı Batuhan Batu kimdir

Batuhan Batu kimdir?


Batuhan Batu 1979 yılında İstanbulda doğdu. Lisans eğitimini Istanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde yaptıktan sonra yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde sürdürdü. Halen aynı üniversiteye bağlı Ortadoğu Araştırmalar Enstitüsü'nde doktora eğitimine devam etmektedir. 


Ticaret hayatına resmi olarak 1997 yılında aile şirketi olan Batu Yapı A.Ş.'de ortak ve imza yetkilisi olarak başladı. 1997 yılında özelleştirme idaresinden özelleştirilen Türkiyenin en stratejik orman ürünleri tesislerinden biri olan Kalkım Orüs tesislerinin idaresini üstelenen ve halen faaliyetine devam eden Kalkım A.Ş. nin yönetiminde yer almaktadır. 


Ayrıca 1996 yılında milli eğitime kazandırılan ana okulu ilk ve orta derecelerde eğitim veren Türkiyenin nadide eğitim kurumlarından olan 21.Yüzyıl Koleji'nin 2000-2006 yılları arasında Kurucu temsilciği ve daha sonra Kuruculuğu görevlerini üstlenerek eğitimcilik yapmıştır. 


Kendisine ait Fil Medya adlı...