11 / 05 / 2024

Batuğ İnşaat

Batuğ İnşaat

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Uzun tarafından kuruldu.

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gönül Köseoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörünün en önemli sorunu imar!

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Batu İthalat İhracat Turizm Seyahat İnşaat Tarım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İthalat İhracat Turizm Seyahat İnşaat Tarım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Avcı ve Hamdi Selman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Ekşioğlu Batu Karan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Batu Karan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Ekşioğlu, Nerkiz Yavuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Teknik Yapı Uptwins'te kuruldu.

Batu Profil İzolasyon ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Profil İzolasyon ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Güldibi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Küçükçekmece, Söğütlüçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

şžua İnşaat 'ın acı günü!

Geçirdiği beyin kanamasının ardından yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gören şžua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı 'nın kayınpederi Batu Evin bugün hayatını kaybetti...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Batuğ İnşaat Haberi

Batuğ İnşaat

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.


Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. iş konusu; A-İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....