27 / 04 / 2024

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gönül Köseoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gönül Köseoğlu tarafından kuruldu. 


Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; CEPHE SISTEMLERI A.Sirket her türlü metal alüminyum dograma isleri ile bunların montaj islerini yapmak. B.sirket her türlü cephe sistemlerinin ürünlerini, siding, alüminyum, tas, granit cephe, ahsap cephe, compaq cephe, malzemeleri, cam cephe sistemleri ve yan ürünlerinin makinalarının yedek parçalarının alım satımı imali, ithalatı ihracatı, toptan veya perakende ticaretini yapmak. C.Sirket her türlü isyeri, konut, fabrika, tatil köyü, plaza vb. binalarının dıs cephe izolasyon ve çatı izolasyon sistemlerinin, alüminyum ve cam kaplama, kompozit panel ve her türlü ısı ve su yalıtımlı giydirmeli dıs cephe kaplama sistemlerini yapmak. Her türlü binaların cephe kaplama ısı ve su yalıtım......ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön