02 / 05 / 2024

Batuhan Balcan

Batuhan Balcan

Akyıldız Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Burak Akyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Batuhan Balcan Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Sanlı tarafından kuruldu. 

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Uzman ekonomistten flaş dolar yorumu. 30 TL'nin üzerine çıkacak deniliyordu

Uzman ekonomist Batuhan Tufaner'den dolar hakkında flaş yorumu geldi. Doların 30 TL üzerine çıkacağı konuşuluyordu.

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Apuhan tarafından kuruldu.

Uzman isim bütün yatırımcıları üstüne basa basa uyardı! Bu yıl altın rekor kıracak

Haftaya gerilemiş olarak başlayan gram altın, yatırım yapmayı planlayanları heyecanlandırdı. Bu sene altın ücretlerinde rekor yaşanacağını söyleyen  Doç. Dr. Batuhan Tufaner, altın piyasasındaki dalgalanmayı değerlendirdi.

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Batuhan Akgül tarafından kuruldu.

Bato Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bato Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Hamamcı tarafından kuruldu.

Batuhan Balcan Haberi

Batuhan Balcan

Akyıldız Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Burak Akyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Batuhan Balcan Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Akyıldız Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK  -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...