26 / 07 / 2024

BAU Fuarı vefa

BAU Fuarı vefa

BAU Fuarı’na Vekon ve Steelife markaları ile katılan Vefa, fuarda büyük ilgi gördü. Vekon, katlanır yaşam üniteleri ile öne çıkarken, Steelife toplu konut projeleri için özellikle Afrika ülkelerinden gelen temsilciler ile buluştu

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Müteahhitler Almanya'daki fuarı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Demeği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Müteahhitler, Almaya Münih 'teki BAU 2015 Fuarı 'nı değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

İnegöl Müteahhitler Derneği üyeleri BAU 2015 fuarını değerlendirdi!

İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İnegöllü Müteahhitlerin 17 kişilik ekiple ziyaret ettiği BAU 2015 fuarı değerlendirildi...

Müteahhitler BAU 2015 Fuarı'nı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yapılan toplantıda Almaya Münih 'teki BAU 2015 fuarı müteahhitler tarafından değerlendirildi.

BAU Fuarı vefa Haberi

BAU Fuarı vefa

Almanya’nın Münih şehrinde 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen yapı sektörünün buluşma noktası BAU Fuarı’na katılan Vefa, fuardan yüzü gülerek döndü.


Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı’na düzenli olarak katılan Vefa, bu yıl fuarda Vekon ve Steelife markaları ile yerini aldı. 46 ülkeden 2 bin 60 firmanın katıldığı fuarda Vefa, ziyaretçilerini B2 holündeki 126 numaralı stantta ağırladı.


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, BAU Fuarı’nın katıldıkları iki markaları için de verimli geçtiğini belirtti. Firmaların yeni ürünlerini sergiledikleri ve yeni teknolojilerini açıkladıkları bir fuar olan BAU Fuarı’nda ziyaretçilerin Vefa markalarına yoğun bir ilgi gösterdiğine işaret eden Turan Koçyiğit, ziyaretçiler arasında Hindistan’dan, Afrika ülkelerine ve Güney Kore’ye kadar dünyanın dört bir yanından gelen mimar ve mühendislerin ağırlıkta olduğunu...