15 / 05 / 2024

baü hastanesi 2014

baü hastanesi 2014

Başbakan Erdoğan, yapımını tamamlanan Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 85 milyon liraya mal olan 200 yataklı hastanede 108 hasta odası ve 10 ameliyathane bulunuyor...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşüm 2. el konut fiyatlarını artırdı!

Son yıllarda konut sektöründe sık sık dile getirilmeye başlanan ‘fiyat balonu oluştu mu’ sorusu artan fiyatlarla birlikte yeniden gündeme gelmeye başladı. 2014 yılında ilk hazırladığı rapor ile bu soruya yanıt veren Cushman & Wakefield, ikinci raporunu yayınladı.

Güngören Park'ta düzenleme çalışmaları başladı!

Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda, Güngören Park’ta düzenleme çalışmaları başlattı. 2014 yılında Güngören’e kazandırılan Güngören Park için yine vatandaşlarını dinledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/175076 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak!

İzmir- Manisa Karayolu'nun 21'inci kilometresinde yapımına başlanan, 2014 Aralık'ta yüklenici Koçoğlu Şirketler Grubu'nun iflas etmesi nedeniyle inşaat çalışmaları duran Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatına yeniden başlanacak.

Türkiye'nin vergi rekortmeni Şarık Tara oldu!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2014 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 100 mükellefi açıkladı.

Trabzon'da yol yapım ihalesini Meta İnşaat aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı 2014/ 44841 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kayseri kapalı pazar yerleri yapım ihalesi sonuçlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 2014/114522 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

İller Bankası içme suyu yapım ihalesi gerçekleşti!

İLLER Bankası Anonim Şirketi Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı 2014/ 121450 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Cenk Çelik İnşaat aldı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı inşaat Emlak ve Nato Güvenlik Yatırımları Dairesi Başkanlığı 2014/102639 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Bingöl yol yapım ihalesini ŞİR-AS İnşaat kazandı!

İL Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 2014/88773 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kayseri'de Mesire Alanı yapım ihalesi tamamlandı!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 2014/110539 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Mimarca Proje kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları ve Müsteşarlık Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2014/100072 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi,

baü hastanesi 2014 Haberi

baü hastanesi 2014


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımını tamamlanan Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 85 milyon liraya mal olan 200 yataklı hastanede 108 hasta odası ve 10 ameliyathane bulunuyor. 


AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere şehre gelen Başbakan Erdoğan, mitinginin ardından 85 milyon liraya mal olan, 200 yataklı BAÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.


BAÜ Çağış Yerleşkesi'nde düzenlenen açılış törenine Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı...