23 / 07 / 2024

Bauhaus Kağıthane\'de Açıldı

Bauhaus Kağıthane\'de Açıldı

Atölye, ev ve bahçe uzmanı BAUHAUS’un yeni şubesi Kağıthane’de 24 Mayıs sabahı resmi törenle hizmete açıldı

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Kağıthane'de, 8 katlı bir apartmandaki vurdumduymazlık yürekleri ağıza getirdi!

İstanbul Kağıthane'de, önlem almadan 8 katlı bir apartmanın 5. katındaki dairenin balkonunda tadilat yapmaya çalışan kişi tehlikeye davetiye çıkardı. Görüntüyü görenleri yüreği ağzına geldi...

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Bauhaus Kağıthane\'de Açıldı Haberi

Bauhaus Kağıthane\'de Açıldı

BAUHAUS Türkiye son şubesini ticaretin başkenti İstanbul’da, kentsel dönüşümün merkezi Kağıthane’de hizmete açtı. 


24 Mayıs Perşembe sabahı BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer’in ev sahipliğinde yapılan özel açılış törenine başta Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu başta olmak üzere kamu, özel sektör ve yerel yönetim temsilcileriyle BAUHAUS ve Eroğlu grubu mensupları katıldı.


Gerek Kağıthane Kaymakamı, gerekse Kağıthane Belediye Başkanı, İstanbul’da Avrupa Yakası’nın en önemli aksı olarak son derece hızlı yatırım bölgesi haline gelen ve kentsel dönüşümün en başarılı örneklerinin gerçekleştirildiği Kağıthane’ye böylesine büyük bir yatırımı gerçekleştirdiği için yapı market uzmanı BAUHAUS Türkiye’yi kutladılar.


Yapılan konuşmalar sonrasında kurdele kesme töreni ve mağaza turu yapıldı.


BAUHAUS 10 yılda 50 Milyon Avro Yatırımı Tamamlamış olacaktır. Sağlanacak...