15 / 05 / 2024

Bauma 2013 Fuarı

Bauma 2013 Fuarı

Volvo FMX, Münih’te düzenlenen Bauma 2013 Fuarı’nda tanıtıldı. Yeni FMX’in lansmanı ile Volvo Kamyon, inşaat segmentinde yeni bir çığır açıyor....

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Bauma Fuarı Münih'te açıldı!

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

BAUMA Fuarı, Münih'te kapılarını açtı!

156 Türk firmasının katıldığı dünyanın en büyük inşaat makineleri ve yapı malzemeleri fuarı BAUMA Münih'te açıldı. Her üç yılda bir düzenlenen fuarın açılışını Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel gerçekleştirdi.

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Türk yapı sektörü Afrika pazarına yöneliyor!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Türk yapı sektörünün yeni hedefi Afrika pazarı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

2013 Fuar Raporu yayımlandı!

Türkiye genelinde düzenlenen fuarlardan, İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçi sayısı bakamından, Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı da katılımcı sayısı açısından Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonları olarak yer aldı

2013'te düzenlenen 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Tema İstanbul MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak!

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...

Tema İstanbul ilk fuarda tam not aldı!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortaklığıyla inşa edilen, konut, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, ilk kez katıldığı Emlak 2013 Fuarı 'nda da ilgi odağı oldu.

Bauma 2013 Fuarı Haberi

Bauma 2013 Fuarı


Volvo Kamyon’un ağır inşaat işleri için özel olarak geliştirdiği modeli yeni FMX, Bauma 2013 Fuarı’nda tanıtıldı. FMX, tamamen yeniden tasarlanan kabini, yeni havalı süspansiyon sistemi, arttırılmış yerden yüksekliği ve manevra kabiliyetini iyileştirmek üzere geliştirilen devrim niteliğindeki Volvo Dinamik Direksiyon sistemi gibi yeniliklerle donatıldı. Volvo Trucks Başkanı Claes Nilsson, Bauma’da gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “FMX’in sağlamlığı ve yol tutuşunu daha da güçlendirmek üzere tüm detaylarını yeniden tasarladık. Tüm yenilikleri ile birlikte yeni FMX, dev adımlar atarak segmentinin standartlarını belirliyor. Yeni FMX için dünyanın en iyi ve en güçlü inşaat kamyonu  diyebiliriz,” dedi....