26 / 05 / 2024

Bauma Fuarı Münihte açıldı

Bauma Fuarı Münihte açıldı

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Teksan, Bauma Fuarı'na katıldı!

Türkiye’de ilk kez Teksan tarafından üretilen ‘hibrit ışık kulesi’ elektrik enerjisinin olmadığı inşaat sahalarında sağladığı avantajla Bauma 2016’da yoğun ilgi gördü.

Bauma Fuarı Münih'te açıldı!

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

BAUMA Fuarı, Münih'te kapılarını açtı!

156 Türk firmasının katıldığı dünyanın en büyük inşaat makineleri ve yapı malzemeleri fuarı BAUMA Münih'te açıldı. Her üç yılda bir düzenlenen fuarın açılışını Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel gerçekleştirdi.

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı Münih'te kapılarını açtı!

Avrupa'nın büyük gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Expo Real 2015 Münih'te gayrimenkul sektörünün önde gelenlerini bir araya getirdi.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Gayrimenkul fuarı MIPIM bugün başlıyor!

Gayrimenkul fuarı MIPIM'de; İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir vitrine çıkacak. Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenecek MIPIM'e damga vurmaya hazırlanıyor.

Bauma Fuarı Münihte açıldı Haberi

Bauma Fuarı Münihte açıldı


Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde...