06 / 05 / 2024

Baumit avrupa

Baumit avrupa

Baumit, “Baumit Life Challenge 66” yarışması ile bir ilke imza atarak Avrupa’nın en geniş kapsamlı dış cephe yarışmasını gerçekleştirdi. Yarışmada büyük ödülü, ayrıca iki kategoride daha birinci olan İspanya kazandı.

Baumit Akademi sektöre katkı sağlıyor!

Avrupa’nın lider mantolama ve yapı harçları üreticisi Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle,  inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor...

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Baumit Nivello Quatro ile zeminde sıfır çatlak!

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıcı, dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Baumit'ten binaları yangından koruyan ısı yalıtımı sistemleri!

Avrupa’nın lider dış cephe ısı yalıtım markalarından biri olan Baumit, "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’ine bağlı yayınlanan genelgede belirlenen kriterlere uygun ısı yalıtım sistemleri ile güvenlik sağlıyor

Baumit kalıcı ve estetik döşemeler için estetik çözümler sunuyor!

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan olan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıcı, dayanıklı ve de estetik çözümler sunuyor.

Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor!

Yapı malzemeleri alanında kalitesi ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa'nın lider markalardan biri olan Baumit'den yaratıcı bir ürün: "Nivello Quatro". Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor.

Baumit Avrupa’da Yılın Dış Cephesi'ni seçti!

Baumit, “Baumit Life Challenge 66” yarışması ile bir ilke imza atarak Avrupa’nın en geniş kapsamlı dış cephe yarışmasını gerçekleştirdi. Yarışmada büyük ödülü, ayrıca iki kategoride daha birinci olan İspanya kazandı.

Baumit'den renovasyon hizmet paketi!

Avrupa’ da 300 milyon metrekareden fazla ısı yalıtımı yapan Baumit, hazırladığı Renovasyon Hizmet Paketi ile yalıtım yaptırmayı düşünenleri Baumit kalitesi ve garantisi ile tanıştırmayı hedefliyor.

Baumit dekoratif kaplama ürünleri ile binalar dış etkenlere korunuyor!

Avrupa’nın yapı malzemeleri alanında lider markalarından Baumit, kullanıma hazır dekoratif kaplamaları ile binaların cephelerini sadece güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış etkenlere karşı da koruyor...

Avrupa Konutları Bahçeşehir'de 140 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Bahçeşehir projesi Mayıs ayında satışa çıkaracak.

Avrupa Konutları Ispartakule'de 140 bin TL'ye!

Avrupa Konutları'nın Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçecek yeni projesinde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor

Avrupa Konutları resepsiyonist ve temizlikçi alacak

Avrupa Konutları'nda görev yapmak üzere bilgisayar kullanmasını bilen resepsiyonist ve temizlik elemanları alınacak

Avrupa Konutları Atakent 2'de 217 bin 500 TL! Temmuz teslim!

Avrupa Konutları, Atakent 2 projesini, ilan edilmiş teslim tarihi olan 2011 Mart'ından 8 ay önce, 2010 Temmuz ayında teslim etmeye hazırlanıyor...

Baumit avrupa Haberi

Baumit avrupa

Cephelerin %66’sı Baumit ürünlerinin kullanılabileceği ve çeşitli tasarımların yapılabileceği alanlardır. Sıvalar, dokulu yüzeyler, renkler ve cam ya da beton gibi malzemelerle yapılan tüm kombinasyonlar dış cephe tasarımını farklılaştırıyor ve cepheleri birer sanat eserine dönüştürebiliyor. Aslında tam da bu %66’lık oran içinde yaratıcılık, her türlü zenginliğe son derece açık.

Baumit’in bu bakış açısı ile gerçekleştirdiği “Life Challenge 66"ya Baumit’in bulunduğu 30 ülke içerisinden Türkiye’nin de yer aldığı 21 ülke; Müstakil konut, apartman, konut dışı yapı, ısı yalıtım tadilatı ve tarihi renovasyon kategorileri olmak üzere 5 kategoride, toplamda 237 ile proje ile başvurdu.

Projelerin seçimi için mimarlardan oluşan uluslararası bir jüri komitesi oluşturuldu. Türkiye’den Erginoğlu & Çalıșlar Mimarlık ofisi kurucu ortaklarından Kerem Erginoğlu’nun da jüri üyesi olduğu 15 kişilik komite, internet üzerinden online...