30 / 04 / 2024

Baumit dekoratif kaplama ürünleri ile binalar dış etkenlere korunuyor!

Baumit dekoratif kaplama ürünleri ile binalar dış etkenlere korunuyor!

Avrupa’nın yapı malzemeleri alanında lider markalarından Baumit, kullanıma hazır dekoratif kaplamaları ile binaların cephelerini sadece güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış etkenlere karşı da koruyor...



Baumit Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile konutlara alternatif renk ve doku seçenekleri ile farklılaşması şansı sunuyor. Kaplamalar cephelerin sadece görünümünü güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda binalar için önemli koruma işlevini de yerine getiriyor. Hazır Dekoratif Kaplamalar, hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabildiği için uygulama esnasında zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlıyor.

 

Yaygın olarak kullanılan toz mineral kaplamaların aksine, Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar daha dayanıklı, daha uzun ömürlü olmaları sebebi ile daha uzun garanti süreleri sunuyor. Baumit dış cephe yalıtım sistemleri ile mükemmel şekilde uyumlu olan Hazır Dekoratif Kaplama ürünlerinin yüksek kaliteli pigmentler ile yaratılan canlı renkleri, ilk günkü parlaklığını uzun yıllar muhafaza edebiliyor. Avrupa’nın dış cepheler için en zengin renk sistemi olan Baumit Life®’ın sunduğu 888 renk alternatifi ile çok çeşitli ve kişisel renk kullanımına imkan veriyor. Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar ile aynı yüzey renginde değişik dokuların kullanılması ile farklı efektlere ulaşılabiliyor. Life® serisinin açık ve koyu renk tonları ile gölge ve ışık oyunları yaratılabiliyor.

 

Ürün grubu içinde Nano, silikon, silikat veya akrilik bazlı kaplama seçenekleri bulunuyor. Yüksek su buharı geçirgenliği ve su iticiliğe sahip ürünler, duvarlarda nem ve küf oluşumunu engelliyor. Nano teknolojiye sahip olan NanoporTop’un mikroskobik pürüzsüz yüzeyi kirlerin tutunmasını zorlaştırarak, cephelerde uzun süre temiz bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Yoğun kaplama ürünü olan Baumit StyleTop ise 94 farklı çarpıcı renk tonu ile dikkat çekiyor.

 

Baumit Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile renk ve dokuları kombine ederek sonsuz tasarım alternatifleri yaratılabiliyor.



Geri Dön