01 / 05 / 2024

Baumit, ürünleriyle konutlara alternatif seçenekler sunuyor!

 Baumit, ürünleriyle konutlara alternatif seçenekler sunuyor!

Yapı sektörünün dış cephe konusunda uzman markası Baumit, Islak Kaplama ürünleri ile konutlara alternatif renk ve doku seçenekleri ile farklılaşması şansı sunuyor



Avrupa’da dekoratif kaplama yerine kullanılan Baumit Islak Kaplama ürünleri, binaların cephelerini sadece güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış etkenlere karşı da koruyor.


Baumit Dış Cephe Yalıtım Sistemleri ile mükemmel şekilde uyumlu olan Islak Kaplama ürünlerinin yüksek kaliteli pigmentler ile yaratılan canlı renkleri, ilk günkü parlaklığını uzun yıllar muhafaza edebiliyor. Avrupa’nın dış cepheler için en zengin renk sistemi olan Baumit Life’ın sunduğu 888 renk alternatifi ile çok çeşitli ve kişisel renk kullanımına imkan veriyor.

 

Ürün gamında bulunan koyu renk alternatifleri binalara netlik ve karakter kazandırırken aynı zamanda özel olarak yaratılan mimari detayları da vurguluyor. Baumit Life serisinin açık renkleri ise binalara hafiflik hissi verirken yüzeylerin temiz ve çekici görünmesini sağlıyor. Aynı yüzey renginde değişik dokuların kullanılması ile farklı efektlere ulaşılabiliyor. Baumit Islak Kaplamalar ile cephelerin belli alanları zahmetsizce öne çıkarılabiliyor. Taban alanı gibi belli alanlar vurgulanıp, gölge ve ışık oyunları yaratılabiliyor.

 

Baumit Islak Kaplama ürün grubu içinde bulunan ve Nano teknoloji ile geliştirilen NanoporTop, kendi kendini temizleme ve nefes alabilme özelliklerine sahip bir ürün. Ürünün mikroskobik pürüzsüz yüzeyi kirlerin tutunmasını zorlaştırarak, cephelerde uzun süre temiz bir görünüm elde ediyor.


Geri Dön