21 / 05 / 2024

Baumit dekoratif kaplama ürünleri

Baumit dekoratif kaplama ürünleri

Avrupa’nın yapı malzemeleri alanında lider markalarından Baumit, kullanıma hazır dekoratif kaplamaları ile binaların cephelerini sadece güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda güneş, rüzgar ve yağmur gibi dış etkenlere karşı da koruyor...

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Baumit dekoratif kaplama ürünleri Haberi

Baumit dekoratif kaplama ürünleri

Baumit Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile konutlara alternatif renk ve doku seçenekleri ile farklılaşması şansı sunuyor. Kaplamalar cephelerin sadece görünümünü güzelleştirmekle kalmıyor; aynı zamanda binalar için önemli koruma işlevini de yerine getiriyor. Hazır Dekoratif Kaplamalar, hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabildiği için uygulama esnasında zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlıyor.

Yaygın olarak kullanılan toz mineral kaplamaların aksine, Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar daha dayanıklı, daha uzun ömürlü olmaları sebebi ile daha uzun garanti süreleri sunuyor. Baumit dış cephe yalıtım sistemleri ile mükemmel şekilde uyumlu olan Hazır Dekoratif Kaplama ürünlerinin yüksek kaliteli pigmentler ile yaratılan canlı renkleri, ilk günkü parlaklığını uzun yıllar muhafaza edebiliyor. Avrupa’nın dış cepheler için en zengin renk sistemi olan Baumit Life®’ın sunduğu 888 renk alternatifi ile...