29 / 04 / 2024

Baumit Classico Special Rille serisi

Baumit Classico Special Rille serisi

Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille..

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte Alfa Romeo 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler dikkat çekiyor.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte Alfa Romeo 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına bağlı kalarak üretilen özel seriler dikkat çekmeye devam ediyor.

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler beğeni toplamaya devam ediyor. Peki, Alfa Romeo modellerinin 2023 Ocak ayı fiyatları kaç TL? İşte Alfa Romeo 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki, Alfa Romeo modellerinin Aralık ayı fiyatları kaç TL? İşte Alfa Romeo 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

İç giyim markası Suwen seçili ürünlerde yapmış olduğu %60’a varan indirimle tüketiciyi özel fiyatlarla buluşturuyor. 2005 yılında İstanbul’da kurulan iç giyim markası ‘’My body is so special’’ sloganıyla  hizmet veriyor. Suwen’de iç giyimden ev giyimine, mayo ve plaj ürünlerinden lohusa ürünlerine k

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  350 bin TL  sermaye bedeli ile Ali Mendeş Çelikbaş tarafından kuruldu.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Konut fiyatları artacak!

Baumit Genel Müdürü Özdayı "İstanbul’da 50 ila 60 bin dolara ev alabilirsiniz bugün. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda inanılmaz bir fiyat. Dolayısıyla, konut fiyatlarının bundan sonraki süreçte, bugünkü kadar ucuz olmayacağını düşünüyoruz" dedi...

Baumit Akademi sektöre katkı sağlıyor!

Avrupa’nın lider mantolama ve yapı harçları üreticisi Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle,  inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor...

Baumit Classico Special Rille serisi Haberi

Baumit Classico Special Rille serisi

Bu kez dokular çizgiye dönüştü


Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille 


Dış cephe tasarımlarına yeni fikirler yaratılması için sürekli yeni arayışlar içinde olan Baumit, Dekoratif Kaplama ürünlerine eklediği çizgi dokulu Baumit Classico Special Rille ile tek düze görünümlere hareket getiriyor. Baumit’in klasik çizgi dokusunu çimento esaslı son kat kaplama olarak cephelere taşıyan Classico Special Rille, tasarımsal farklılığının yanı sıra teknik özellikleri ile de dikkat çekiyor. 


Polimer modifiyeli yapısı ve yüksek dayanımlı agregası sayesinde dış darbelere ve termal gerilmelere maksimum dayanımlı olarak geliştirilen ürün, yapılan yaşlandırma testlerinde 15 yıl fonksiyonelliğini koruyor.  Yüksek su iticiliği ve mükemmel nefes alma kabiliyeti ile nem, küf, çatlama, vb. oluşumların önüne geçerek sağlıklı mekânlar oluşturulmasına katkı sağlıyor.


Baumit...