13 / 05 / 2024

Baumit Türkiye ısı yalıtım fiyatları

Baumit Türkiye ısı yalıtım fiyatları

Baumit Türkiye'nin Genel Müdürü Atalay Özdayı Dilovası Gebze Fabrikası'nda basın mensupları ile bir araya geldi, 2008 yılında toplamda 14 milyon euro yatırımla kurulan Türkiye'deki fabrikanın yıllık 300 bin ton üretim kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Musul ve Türkiye arasında demiryolu inşa edilecek!

Irak'ın kuzeyindeki Musul vilayetinden Türkiye sınırına kadar modern bir demiryolu yapılacağı bildirildi.

TSKB'den Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracı!

 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), Türkiye'de doğalgaz dağıtım ve gıda sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihraçlarından sonra Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracını da gerçekleştirdi.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler briket evlere yerleştiriliyor!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçan ve Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile inşasına hız verilen briket evlere yerleştiriliyor. 

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

İran-Türkiye sınır duvarına İran'dan onay!

Türkiye ve İran arasında inşa edilmesi planlanan duvar ile ilgili İran'dan açıklama geldi. İran, projeye olumlu baktıklarını bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini önerdi.

Baumit Türkiye, ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Plan çerçevesinde, hedeflerimize ulaştığımız ve sektör beklediğimiz yönde büyüdüğü sürece Türkiye'de ikinci tesisimizi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Yalova yabancılara konut satışında Türkiye dördüncüsü oldu!

Yalova’da 2015 yılında 10 bin 723 konut satıldı. Yalova yabancılara konut satışında ise 2015 yılı aralık ayı verilerine göre 118 konutla Türkiye sıralamasında 4. sırada yer aldı.

Yunanistan ile Türkiye sınırına ortak doğalgaz merkezi mi kurulacak?

Sınır ihlali sonucu Rus uçağının düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki doğalgaz anlaşmalarının sekteye uğraması yönünde konuşulanlar kapsamında Türkiye için yeni bir alternatif gündeme geldi.

Baumit Türkiye ısı yalıtım fiyatları Haberi

Baumit Türkiye ısı yalıtım fiyatları

Ana hedeflerinin dış cephe ısı yalıtım pazarındaki büyümelerini artırarak sürdürmek olduğunu ifade eden Özdayı, 2015 yılında genel olarak yüzde 25, ısı yalıtım sistemlerinde metrekare bazında ise yaklaşık yüzde 20 büyüme rakamına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Dilovası'nda bulunan tesislerinin dikey olarak tasarlanmış bir tesis olduğunu bildiren Özdayı, "63 metre yüksekliğindeki kule içinde hammaddelerin depolandığı silolarımız bulunuyor. Dikey üretim yönBaumit'in tüm ürün gruplarında yükselen bir grafiğe sahip olduğunu belirten Özdayı, hizmet verdikleri Marmara Bölgesi ve Ankara'da bu başarının devamlılığını korumayı amaçladıklarını söyledi, öncelikli hedeflerinin. Ankara'daki etkinliklerini daha da artırarak temi ile hem üretim alanından hem de enerjiden tasarruf edüebiliyor. 

Burada göreceğimiz başka bir konu ise tedarikçimiz olan komşu taşocağmdan temin ettiğimiz kireçtaşını, üretim sistemimizin bir parçası olan kırma eleme tesisimizde işleyerek kendi kumumuzu...