01 / 05 / 2024

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çağlar  Memiş ve Eyüp Can Gülsever ortaklığında kuruldu. 

Bay Yıldırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bay Yıldırım İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yıldırım ve Shırzad Bayramı Mıavagı ortaklığında kuruldu. 

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir ve Abdullah Eroğlu ortaklığında kuruldu. 

Bayçim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayçim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Durusoy tarafından kuruldu. 

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye 43.8 milyona sattı!

Seha İnşaat, Konya'da 43072 ada 4 parselde bulunan 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsasını 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Habach ve Ahmet Bayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar Haberi

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar

"Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta inşa edilen projede kiralamalar başladı.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen 42 Maslak Evleri'nde residence dairelerin yüzde 70'i satıldı. Proje Bay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


42 Maslak'ta rezidans dairelerin alanları 69 metrekare ile 269 metrekare, home ofislerin alanları 76 metrekare ile 188 metrekare, yatay ofislerin alanları ise 250 metrekare ile 10 bin metrekare arasında değişiyor. 


Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

42 Maslak'ta daire fiyatları metrekare bazında 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede ofislerin kira fiyatları hakkında satış ofisi ile 0212 276 00 42 numaralı telefondan iletişime...