15 / 05 / 2024

Bay Mimarlık

Bay Mimarlık

Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yağcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Demirli ve Laden Melis Bay ortaklığında kuruldu.

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aykul Akagündüz ve Mihraç Bayöz ortaklığında kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kolay, Kerem Kolay, Semih Bayındır ve Başak Bayındır ortaklığında kuruldu.

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Tonaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak'ta kuruldu.

Beyzadeler Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadeler Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celil Elmas, Burhan Dallı, Zahire Bayçöl ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Bayçelik Mimarlık İnşaat İzolasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayçelik Mimarlık İnşaat İzolasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yağcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu

Marina Bay Sands, Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Global bir marka olan Grohe, 2012 Dünya Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak olan otelin yüksek standartlarını vurguluyor.

2012 Dünya Mimarlık Festivali Marina Bay Sands Otel'de yapılacak!

Muhteşem mimarisi ve ihtişamı ile büyüleyen Singapur Marina Bay Sands Otel, 2012 Dünya Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 3 - 5 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacak festivalin ana sponsoru 5. kez GROHE...

2012 Dünya Mimarlık Festivali'nin ev sahibi; Marina Bay Sands!

Global bir marka olan GROHE, 2012 Dünya Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak olan otelin yüksek standartlarını vurguluyor

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Bay Mimarlık Haberi

Bay Mimarlık

Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yağcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü mimarlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bay Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Eren Sokak, Öz Soy İş Merkezi,...